Peste 4.000 solicitări au fost preluate, în perioada 24 - 27 decembrie, de către Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru Mediafax, managerul unităţii sanitare, Alis Grasu, precizând că numărul solicitărilor a crescut cu 33% faţă de aceeaşi perioadă din 2017.

HotNews.roFoto: Hotnews

În perioada 24-27 decembrie, 4.035 de persoane au apelat de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, a spus, la solicitarea MEDIAFAX, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu.

“Dintre aceştia, 2.292 au prezentat urgenţe de cod roşu şi cod galben. 52 de persoane au prezentat fracturi, luxaţie, entorse. 18 persoane fără adăpost au prezentate la adăposturi sau la spital, prezentând urgenţe medicale. 397 de persoane au prezentat afecţiuni digestive, dar nu toate din cauza consumului exagerat de alimente sau alcool, ci şi afecţiuni cronice”, a declarat Alis Grasu.

De asemenea, Alis Grasu a mai spus că au fost înregistrate şi 26 de cazuri de traumatisme prin cădere sau agresiune. Totodată, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov anunţă că numărul de solicitări pentru această perioadă a crescut cu 33% faţă de perioada Crăciunului din 2017.