Actorul american Tom Hanks, care are reputaţia de a fi unul dintre cei mai amabili oameni de la Hollywood, i-a surprins pe clienţii unui fast food, unde şi-a făcut apariţia şi a anunţat că va plăti toate comenzile celor care stăteau la coadă, potrivit contactmusic.com.

Tom HanksFoto: Hotnews

În imaginile şi clipurile video apărute între timp pe reţelele de socializare online, Tom Thanks, în vârstă de 62 de ani, poate fi văzut luând masa cu soţia sa, actriţa Rita Wilson, la sfârşitul săptămânii trecute, la un local din reţeaua In-N-Out Burger din Fontana, California.

"Tom a dat autografe pe şepci In-N-Out hats şi a făcut poze cu toată lumea. A fost drăguţ, a râs, a vorbit cu toată lumea. Ne-a urat 'Crăciun fericit!' când a ieşit", a declarat un martor, scrie Mediafax.

Starul, care ar putea juca rolul lui Geppetto într-un film live action "Pinocchio" produs de Disney, este cunoscut pentru acţiunile sale caritabile.

Actorul dublu laureat cu Oscar - pentru rolurile din "Forrest Gump" (1994), de Robert Zemeckis, şi "Philadelphia" (1995), de Jonathan Demme - a mai jucat în filme precum "Bridge of Spies" (2015), de Steven Spielberg, "Inferno", de Ron Howard, "Apollo 13" (1995), de Ron Howard, "Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii/ Saving Mr. Banks" (2013), de John Lee Hancock.