UPDATE Toader anunță că îi trimite lui Iohannis documentele pentru finalizarea procedurii de revocare a lui Augustin Lazăr de la Parchetul General și o propune din nou pe Adina Florea la DNA

de DG     HotNews.ro
Duminică, 23 decembrie 2018, 21:45 Actualitate | Esenţial


Tudorel Toader
Foto: Digi24
Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat că joi, 27 decembrie, îi va trimite președintelui Klaus Iohannis documentele pentru a filnaliza procedura de revocare a lui Augustin Lazăr de la Parchetul General. De asemenea, el a anunțat că revine cu cele cinci propuneri de numire la vârful parchetelor, între care procurorul Adina Florea la DNA. Președintele poate refuza o singură dată propunerea formulată de ministrul Justiției.

"Pe data de 27 decembrie dimineaţă, când merg la minister, am pregătit documentele necesare finalizării procedurii de revocare a procurorului general. (...) În opinia mea, nu putem pica în capcana pe care încearcă să o promoveze procurorul general, trăgând de timp în speranţa că va ieşi la pensie sau că îşi va încheia mandatul de procuror general pe 19 aprilie. (...) Pe 27, repet, trimit la preşedintele republicii, finalizez procedura de revocare a lui", a declarat Tudorel Toader, duminică seară, la Antena 3.

De asemenea, ministrul Justiției a anunțat că va trimite preşedintelui Klaus Iohannis şi propunerile de numire în cinci funcţii de conducere din Parchetul General, pe care şeful statului le-a respins anterior pe motiv de nelegalitate.

"Trimit şi pentru ceilalţi cinci pe care i-a respins pe nelegalitate, că nu au avut adeverinţa de la CNSAS. (...) Nu e vorba de nelegalitate, cum mi-a scris", a spus ministrul Justiţiei.

El a precizat că printre cei cinci se numără şi Adina Florea, propunerea pentru funcţia de procuror- şef al DNA.

De altfel, în 15 octombrie, ministrul Justiției Tudorel Toader afirma, tot la Antena 3, solicitat să comenteze ce va face dacă președintele o va respinge pe Adina Florea în condițiile în care șeful statului poate refuza o singură dată și motivat propunerea, că a doua variantă la șefia DNA nu trebuie să fie neapărat altcineva.

"Nu spune nimeni că a doua propunere trebuie să fie neapărat altcineva", declara atunci Toader.

Tudorel Toader a anunţat în 24 octombrie declanşarea procedurii de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr.

Ministrul Justiţiei a enumerat 20 de puncte privind activitatea procurorului general, între care probleme grave de comportament şi comunicare publică, probleme grave de management, lipsa organizării eficiente şi a asumării responsabilităţii, discursuri eminamente politice şi acuzaţii la adresa autorităţilor statului, contestarea deciziilor Curţii Constituţionale, modul de desfăşurare a anchetei privind intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august.

Președintele Klaus Iohannis spunea că propunerea ministrului Justiției de revocare din funcție a procurorului general Augustin Lazăr este o eroare și lăuda din nou prestația acestuia. "Despre activitatea domnului procuror general am mai spus - este un procuror general care își face treaba foarte bine, iar această propunere de revocare mi s-a părut și mi se pare în continuare o eroare. Așadar, puteți trage singuri concluziile la ce va urma în această chestiune”, declara președintele.

Ulterior, Lazăr a contestat în instanță demersul ministrului justiției de declanșare a procedurii de revocare a sa din funcție.
Augustin Lazăr a deschis un proces împotriva Ministerului Justiţiei la Curtea de Apel Alba Iulia, însă această instanţă a trimis cauza la Curtea de Apel Bucureşti, în raza căreia îşi are sediul Parchetul General. În 12 decembrie, însă, Curtea de Apel Bucureşti a decis să retrimită dosarul la Curtea de Apel Alba Iulia. Instanţa supremă ar urma să ia o hotărâre finală în acest caz.

Propunerile lui Toader pentru șefia parchetelor și argumentele cu care Iohannis le-a respins

În 21 noiembrie, președintele Iohannis a respins propunerea ministrului Justiției de a o numi pe Adina Florea la conducerea DNA. De asemenea, șeful statului a respins și celelalte propuneri ale lui Tudorel Toader pentru funcții de conducere din Parchetul instanței supreme și DIICOT.

Propunerile ministrului Justiției, respinse de șeful statului, sunt: Adina Florea, pentru funcția de procuror-șef al DNA, Florena-Esther Sterschi, pentru funcția de procuror șef al Secției de resurse umane și documentare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Elena Giorgiana Hosu, pentru funcția de procuror-șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Iuliana Nedelcu, pentru funcția de procuror-șef adjunct al Secției Judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Antonia-Eleonora Constantin, pentru funcția de procuror-șef al Secției Judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele a respins propunerile înaintate de către ministrul Justiției întrucât "nu sunt îndeplinite condițiile de legalitate necesar a fi întrunite, în mod obiectiv, de către procuror, pentru a fi numit într-o funcție de conducere, respectiv cea prevăzută de art. 54 alin. (2) prin raportare la art. 48 alin. (10) și (12) din Legea nr. 303/2004".

Cele două alineate invocate de șeful statului vizează colaborarea cu serviciile de informaţii şi la existenţa unui interes personal al celor numiţi în funcţii de conducere.

Alineatul 10 prevede: "Nu pot fi numiţi în funcţii de conducere judecătorii care au făcut parte din serviciile de informaţii sau au colaborat cu acestea ori judecătorii care au un interes personal, ce influenţează sau ar putea influenţa îndeplinirea cu obiectivitate şi imparţialitate a atribuţiilor prevăzute de lege". Alineatul 12 prevede: "Înainte de numirea în funcţiile de conducere, Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii verifică şi comunică, în termen de 15 zile de la solicitarea Consiliului Superior al Magistraturii, dacă judecătorul a făcut parte din serviciile de informaţii înainte de 1990 sau a colaborat cu acestea”.

Președintele poate refuza o singură dată propunerea formulată de ministrul Justiției.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, i-a trimis președintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea în funcția de procuror-șef DNA în 15 octombrie.

Adina Florea a primit aviz negativ din partea procurorilor CSM, care au invocat o rezistenţă la stres și o capacitate de analiză scăzute și sincope în raportarea la valori precum onestitate şi imparţialitate din partea procurorului.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

5130 vizualizari

 • -47 (69 voturi)    
  adevarul (Duminică, 23 decembrie 2018, 21:52)

  cucuveauamov [utilizator]

  este ca Lazarica, figura caragialeasca, nu-ti poate starni decat mila. Sigur ca acopera niste ticalosii, dar parca nu-ti vine sa te superi prea tare pe el.
  • +26 (38 voturi)    
   Enumara, te rog, ticalosiile .. (Duminică, 23 decembrie 2018, 23:40)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   ..acoperite de Lazar. In alte ordine de idei, enumera te rog si niste ticalosii facute de PSD si oamenii apropiati PSD, in ceea ce priveste Justitia. Asta asa, pentru obiectivitate.
   • -19 (27 voturi)    
    sa enumeram (Luni, 24 decembrie 2018, 10:29)

    cucuveaua mov [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    Ticalosiile comise la Ploiesti la punem in carca lui Lazar, ca nu ia nicio masura.
    In carca PSD punem amnistia si gratierea. doar ca astea nu nu s-au facut inca. Dar timp mai este pana la 15 ianuarie :-)
    • +10 (10 voturi)    
     Degeaba speram in justitie (Luni, 24 decembrie 2018, 15:23)

     -PuieMSD- [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     Istoria arata ca stampila n-a facut niciodata dreptate in tara asta, ci toporul si faclia. Restul e asa, o bataie in obraz, astia intra in tribunal prin fata si ies prin dos.
    • +3 (3 voturi)    
     La Ploiesti.... (Luni, 24 decembrie 2018, 19:37)

     nlln [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     La Ploiesti a fost aranjamentul clanului Cosma cu un corupt asemeni lor.
     Cand au vazut ca se strange funia s-au hotarat sa sa isi scape pielea jucand rolul victimei.
  • +17 (27 voturi)    
   nedumerire (Luni, 24 decembrie 2018, 1:29)

   VaseaV [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Articolul 134, alineat 1 zice ca CSM propune presedintelui propunera in functie a judecatorilor si procurorilor, exceptie facand stagiarii, in conditiile legii. Poate cineva sa imi spuna ce cauta ministrul justitiei in procedura de propunere a procurorului general si in a procurorului sef dna ? Ne bazam pe faptul ca orice lege din tara asta nu este mai presus de constitutie! Consilierii presedintelui sunt constienti de articolul 134 din constitutie ? CCR-ul stie ca exista un articolol 134 in constitutie care reglementeaza cum se numeste un procuror in functie ? Poate ma lumineaza cineva !
   • -12 (24 voturi)    
    te ajut eu (Luni, 24 decembrie 2018, 10:01)

    cucuveaua mov [utilizator] i-a raspuns lui VaseaV

    ministrul justitiei a schimbat legea in sensul asta pentru a avea mai multa putere.
    ghici care ministru a facut asta
    • +14 (16 voturi)    
     Procesul Tudorel Toader (Luni, 24 decembrie 2018, 11:04)

     Frank777 [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     #rezist#alegeri2020.Asteptam cu rabdare anul 2020 pentru procesul lui Tudorel Toader.Pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.
     • +6 (6 voturi)    
      Astepti degeaba (Luni, 24 decembrie 2018, 15:24)

      -PuieMSD- [utilizator] i-a raspuns lui Frank777

      Justita nu mai sperie pe nimeni.
    • +10 (12 voturi)    
     deci (Luni, 24 decembrie 2018, 11:14)

     aricipogonici [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     Deci sa inteleaga si pul...ea, ministru' justitiei poate ignora CONSTITUTIA pentru ca...?
     • -10 (10 voturi)    
      pentru ca a schimbat macovei legea (Luni, 24 decembrie 2018, 13:32)

      cucuveaua mov [utilizator] i-a raspuns lui aricipogonici

      nastase a facut pna la cererea UE si tot la cererea UE a stabilit prin lege ca acele numiri le face CSM
      dar a venit desteapta de MAcovei si a schimbat legea si a luat la minister numirile si revocarile.
      si acum am ajuns.
      pentru ca judecam in functie de persoane, nu de principii
      • +3 (3 voturi)    
       Hai sic (Luni, 24 decembrie 2018, 18:06)

       AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

       Pe vremea lui Macovei CSM-ul era un cuib de fosile comuniste , dar Macovei a lasat CSM-ul sa isi dea un aviz.
       TT-ul are un proces pe rol referitor la pseudo-ancheta lui, are un aviz negativ de la CSM dar merge inainte ca boul.
       Si ziceati de Basescu ca e dictator?
       • +3 (3 voturi)    
        Iezuitul ăsta periculos,alunecos (Marţi, 25 decembrie 2018, 10:08)

        Rescator [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

        și ticălos ocupă un loc pe podium in top
        zece cei mai detestați cetățeni romani.
        Va avea ,in curand,multe de decontat.
        Te așteptăm să da-i seama *dragă*
        Gargamel Beria!
    • -14 (20 voturi)    
     un minus la comentariul de mai sus??? (Luni, 24 decembrie 2018, 12:03)

     cucuveaua mov [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     pentru ce dracu dati minus? raspunsul a fost clar la o intrebare clara.
     madam Macovei a schimbat legea pentru a numi ea procurorii iar omul se intreba exact cum au ajuns ministrii sa numeasca procurorii sefi
     • -10 (12 voturi)    
      Au vrut sa marcheze un comentariu destept (Luni, 24 decembrie 2018, 14:58)

      newlook [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

      "...pentru ce dracu dati minus?"
      ================
      Au vrut sa marcheze un comentariu destept. Asa-i pe forumul asta cenzurat: comentariile destepte, informate, de bun simt primesc minusuri ca sa le remarce oamenii inteligenti.
      Latratu se da cu plus !
      • +6 (10 voturi)    
       Gresit (Luni, 24 decembrie 2018, 17:25)

       BillytheGreat [utilizator] i-a raspuns lui newlook

       Numele de utilizator te califica automat pt minus indiferent de ce ai a vomita, poti sa spui orice si tu si toate cucuvelele, mazetele, xrogi si alte poame ca voi. Poti sa spui ca apa e uda, ca h2o e de baut , ca ziua are 24 de ore sau ca Terra se invarte in jurul soarelui, tot minus iti iei.
    • -2 (8 voturi)    
     trebuie sa schimbe constitutia (Luni, 24 decembrie 2018, 12:26)

     VaseaV [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     nu poti face o lege care sa incalce constitutia ... eu cred ca este blat intre presedinte si psd ! nu ai cum sa nu ridici exceptie de constitutionalitate daca ipotetic as avea dreptate ....
     • -9 (11 voturi)    
      mai verifica o data ce ministru a schimbat legea (Luni, 24 decembrie 2018, 13:34)

      cucuveaua mov [utilizator] i-a raspuns lui VaseaV

      citeste mai sus si cauta informatii ca sa te convingi.
      daca este foarte curios o sa gasesti pe youtube discursul Monicai Macovei de la schimbarea legii
      • +4 (4 voturi)    
       A procedat foarte bine (Luni, 24 decembrie 2018, 19:25)

       Cozmin30 [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

       In acel moment, cind CSM-ul era comus in majoritate din oamenii psd, ministrul justitiei a procedat foarte bine.
       Acum cind ministru al justitiei este o likea aflata in solda mafiei, iar CSM-ul este compus in majoritate din oamenii mafiei psd, doar presedintele mai poate propune procurori sefi corecti, competenti, incoruptibili si nesantajabili.
       Se impune arestarea grupului infractional organizat psd si a judecatorilor corupti din CCR, CSM, Inspectia Judiciara, ICCJ, Curtile de Apel si Judecatorii.
    • +4 (4 voturi)    
     Arestarea grupului infractional organizat psd (Luni, 24 decembrie 2018, 19:20)

     Cozmin30 [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     Daca ministrul justitiei este cinstit, corect, competent, incoruptibil, nesantajabil, este foarte bine ca el sa numeasca procurorii sefi.
     Daca presedintele este cinstit, corect, competent, incoruptibil, nesantajabil, este foarte bine ca el sa numeasca procurorii sefi.
     Daca CSM-ul este compus din oameni cinstiti, corecti, competenti, incoruptibili, nesantajabili, este foarte bine ca CSM-ul sa numeasca procurorii sefi.
     Pe vremea lui Nas6case atat ministrul justitiei era o jigodie cat si CSM-ul era compus in majoritate din jigodii.
     Dupa 2004, noul ministru al justitiei a fost cinstit, corect, competent, curajos, incoruptibil, nesantajabil. A facut foarte bine ca un asemenea ministru a propus procurori sefi, la randul lor, cinstiti, corecti, competenti, incoruptibili, nesantajabili.
     Infractorii au pus ulterior mina pe putere si au numit ca ministru al justitiei o likea, aflata in solda mafiei psd si alde, iar CSM-ul a fost infiltrat cu judecatori corupti sau santajabili, care fac jocurile infractorilor.
     In acest moment, doar presedintele mai poate numi procurori sefi corecti, cinstiti, competenti, incoruptibili, nesantajabili.
     Se impune arestarea grupului infractional organizat psd si a judecatorilor corupti de la CCR, CSM, Inspectia Judiciara, ICCJ, Curtile de Apel si de la Judecatorii, inainte ca mafia sa puna mina integral pe justitie, inainte de a pune mina integral pe tara.
    • -1 (1 vot)    
     mai spun odata (Marţi, 25 decembrie 2018, 11:42)

     VaseaV [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     Orice lege nu este mai presus de Constitutia Romaniei. Asfel, ce nu se intelege este de ce consilierii presidentiali reprezentand presedintele tarii, nu contesta la CCR conflictul intre Presedentie si Ministrul Justitiei in domeniul numirii procurorilor. Poate o fi venit madam Macovei sa dea o lege, la fel, se putea ridica exceptie de neconstitutionalitate pentru legea respectiva. Initial am crezut ca este o slabiciune a Constitutiei, dar imi dau seama ca defapt este o intelegere intre parti totul ce se intampla. Din constitutie inteleg ca CSM propune, Presedintele numeste iar Ministrul Justitiei poate cere revocarea, ceea ce inseamna ca fortele angrenate in jurul procurorilor se amendeaza unele pe altele.
  • +21 (27 voturi)    
   un gandac lucios la justitie (Luni, 24 decembrie 2018, 1:33)

   Poiana lui Occam [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Intr-o buna dimineata, ministrul justitie se pomeni metamorfozat intr-o ganganie inspaimantatoare...
  • +15 (21 voturi)    
   Toader este un ticalos. (Luni, 24 decembrie 2018, 9:19)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Punct.
  • +3 (15 voturi)    
   adevaru e ca (Luni, 24 decembrie 2018, 9:55)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   IQu tau nnu imi starneste mila... desi ar trebui
   • -10 (12 voturi)    
    adevarul este ca (Luni, 24 decembrie 2018, 13:35)

    cucuveaua mov [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    tu nu esti capabil de mila si empatie decat pentru corporatii, nu si pentru oameni
  • +4 (4 voturi)    
   Nu s-au comis niciun fel de ticalosii (Luni, 24 decembrie 2018, 18:58)

   Cozmin30 [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Nu are ce acoperi, pentru ca nu s-au comis niciun fel de ticalosii.
   Ticalosii au comis judecatorii corupti de la CCR, CSM, Inspectia Judiciara, ICCJ, Curtile de Apel si Judecatorii, prin decizii aberante, in favoarea infractorilor.
 • +35 (47 voturi)    
  Între timp s-a mai deșteptat lelea Florea? (Duminică, 23 decembrie 2018, 21:58)

  prec [utilizator]

  Că despre priceperea bubosului din Moldova ne-am lămurit.
 • -39 (61 voturi)    
  pana (Duminică, 23 decembrie 2018, 22:08)

  cucuveauamov [utilizator]

  acum tot ce si-a propus Toader a reusit. Cu calm si stiinta de carte i-a scos din minti pe securisti. Klaus se va face (si data asta) de ras.
  • +35 (45 voturi)    
   Care securiști? (Duminică, 23 decembrie 2018, 22:31)

   prec [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Ăia din statul paralel cărora le servea bere și șorici la masă moroiul diliorman? Ăia care se pensionează la 45 de ani sau ăia care au firme și fac afaceri cu statul? Că nu ai fost prea explicit....
   • +7 (17 voturi)    
    nu are rost (Luni, 24 decembrie 2018, 9:57)

    liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui prec

    ori sunt prea prosti oamenii astia ori sunt platiti!

    omu chiar nu realizeaza ca tovarasu slugarel INCALCA CONSTITUTIA!!!
    • +4 (4 voturi)    
     indivizi ca cucuvelul (Luni, 24 decembrie 2018, 18:09)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

     sunt si platiti si prosti.
  • +20 (34 voturi)    
   ia pune tu mana pe carte... (Duminică, 23 decembrie 2018, 23:23)

   Foxcrawl.com [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   si vezi tu trecutul lui Tudorel. Cred ca era membru de partid de soi. Acum e independent. :)))) P/S: I-a reusit nu pt ca e super destept, ci pentru ca astea sunt puterile date functiei de rahatul ala de Constitutie. Stai sa vad, cine a upgradat-o ultima oara? A, comunistii lui nea Nelu. Clar.
   • +7 (7 voturi)    
    Dealtfel.... (Luni, 24 decembrie 2018, 14:42)

    astronaut [utilizator] i-a raspuns lui Foxcrawl.com

    nu degeaba se numesc CURTEA COMUNISTA ROMANA ! care a golit de constinut atributiile PRESEDINTELUI ROMANIEI , si l-au transformat in notar !!
  • +12 (24 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 23 decembrie 2018, 23:38)

   [anonim] i-a raspuns lui cucuveauamov

  • +1 (15 voturi)    
   mda... (Luni, 24 decembrie 2018, 9:56)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   stii ca asta inseamna dictatura, nu?!
   dar tie iti place dictatura lepra comunista!~

   sper sa ai parte de o moarte lenta si dureroasa...

   m-am saturat atat de mult de leprele pesediste incat atunci cand o sa aflu ca unu a murit o sa sarbatoresc cu o sticla de sampanie... daca mor in chinuiri o sa deschid 2!~
  • +7 (13 voturi)    
   'Stiinta de carte"... (Luni, 24 decembrie 2018, 10:15)

   blackarrow [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   ma faci sa rad , pai pana si un prost intelege ce inseamna "a doua propunere", numai toader zice ""Nu spune nimeni că a doua propunere trebuie să fie neapărat altcineva", facand pe idiotul .
   Nu, el nu e idiot, e doar un ticalos , cum poti sa emiti asemenea aberatii ?
  • +6 (6 voturi)    
   tampit (Luni, 24 decembrie 2018, 13:35)

   Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Mai tampitel, chiar nu pricepi de ce primesti minusuri cu toptanul. Minte de cucuvea...
  • +2 (2 voturi)    
   l-a scos din minti pe mos Voiculescu? (Luni, 24 decembrie 2018, 18:08)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Sau pe tanara speranta a Securitatii, Ghita?
 • +26 (40 voturi)    
  KJ face pe diplomatul (Duminică, 23 decembrie 2018, 22:13)

  imi_pasa_de_romania [utilizator]

  "Despre activitatea domnului procuror general am mai spus - este un procuror general care își face treaba foarte bine".
  Tocmai asta e problema. O face prea bine. E o piedica pentru ciuma si dupa LCK au precedentul perfect. Degeaba o joaca tare acum ca il va revoca si pe el si adio dosar 10 august si Mineriada.
 • +15 (27 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 23 decembrie 2018, 22:15)

  [anonim]

 • +14 (30 voturi)    
  haț haț haț (Duminică, 23 decembrie 2018, 22:40)

  tomalimos [utilizator]

  "Trimit şi pentru ceilalţi cinci pe care i-a respins pe nelegalitate, că nu au avut adeverinţa de la CNSAS. (...) Nu e vorba de nelegalitate, cum mi-a scris", a spus ministrul Justiţiei.

  Păi dacă legea zice ca e nevoie de adeverinta de la CNSAS si nu au avut, atunci cum poti sa spui ca "nu e vorba de nelegalitate". Ai terminat dreptul la Baile Herculane?
  • +9 (17 voturi)    
   Asta cu Baile... (Luni, 24 decembrie 2018, 0:42)

   Observator roman [utilizator] i-a raspuns lui tomalimos

   ...Herculane mi-a plăcut! :))))
   La urma-urmei n-ar fi exclus - dacă și-a dat doctoratul hăt colo, piste Prut, la Bălți...
 • +16 (28 voturi)    
  cat de mic poti sa fii (Duminică, 23 decembrie 2018, 23:19)

  ostrogotul [utilizator]

  stimable ca sa o eliberezi pe Udrea, pt. a il scapa pe Dragnea. Dar eu personl cred te pacalesti singur. Nu cred ca tie o sa iti intoarca cineva favoarea asta. Cand o sa fii in puscarie, nu o sa faca nimeni pentru tine, poercariile pe care le faci tu acuma. Ti/ai dat foc la valiza de unul singur
 • +11 (23 voturi)    
  incredibil.... (Duminică, 23 decembrie 2018, 23:21)

  Foxcrawl.com [utilizator]

  asta chiar e tampit? ce naiba frate, cineva sa-i faca un control. De-acum e o rafuiala personala si nu mai tine de guvernare, etc.
 • +5 (15 voturi)    
  Bonus o amnistie? Pai da´ si foc la tara atunci! (Duminică, 23 decembrie 2018, 23:37)

  V. Istina [utilizator]

  Poate ne-om trezi o data, si ne-om scutura de leprele astea!

  La urma urmei, chiar de vom fi vreo cativa, de-i numeri pe degetele de la o mana, tot vom fi unii care nu stau ca boii cand viitorul lor si al copiilor lor le este furat!

  Noapte urata vine spre noi, de ceva vreme deja vedem cum se ingroasa intunericul peste noi, si toti cei care ar trebui sa ne apere, sunt absenti, cu burtile pline, lasandu-si Tara si proprii copii in pofta borfasului Porcar!

  O tara trista, fara eroi? Nu. Asta nu e Romania mea! A mea are eroi din belsug, si o sa mai aiba!

  In orice caz, ca sa scapam de niste lichele ca Tudorel, Dragnea, si restul... putin curaj si mai ales decenta ar trebui sa fie destul. Eroismul putem sa-l pastram pentru rusi, ca vin si ei in curand!
 • -15 (27 voturi)    
  Foarte bine (Duminică, 23 decembrie 2018, 23:58)

  bobonete [utilizator]

  Bravo nene Toader , arde-i pe latrai !
  • +5 (11 voturi)    
   lasa ca... (Luni, 24 decembrie 2018, 9:57)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui bobonete

   atunci cand o sa iti violeze/ p[rietena./sotia hotii eliberati de slugarel nu o sa mai zici asa... putina rabdare!
  • +5 (5 voturi)    
   porecla (Luni, 24 decembrie 2018, 13:39)

   Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui bobonete

   Bobonete vine de la "bubele" pe care le ai la mansarda pe creeras...
 • +13 (21 voturi)    
  Sila (Luni, 24 decembrie 2018, 0:19)

  n.dumiritu [utilizator]

  Ti se face sila sa vezi inversunarea ticaloasa a maruntului, a slugarnicului impotriva celui demn.
  Dar si mai sila sa vezi cum se comporta un "demnitar", ministru de justitie, care pare ca solicita aclamatii pentru o fapta asupra careia sint indoieli si pareri diferite. In locul in care se petrec executii, isi cere si el meritul si gloria infame de gîde birocrat.
 • +7 (15 voturi)    
  Chiar asa (Luni, 24 decembrie 2018, 2:19)

  Casargoz [utilizator]

  Nu ne lasă in pace nici de Crăciun?
  Sa faci treaba in ziua de Crăciun, daca ai posibilitatea sa nu, este un mare păcat.
  Părerea mea.
 • +10 (18 voturi)    
  Taranu de la Vulturu tot taran ramane (Luni, 24 decembrie 2018, 7:09)

  Parzivall [utilizator]

  Un tractorist securist ajuns ministrul justitiei ca sluga de Belinos, pathetic.
 • +5 (15 voturi)    
  slugarel... (Luni, 24 decembrie 2018, 10:00)

  liviu_ [utilizator]

  face PRAF constitutia...
  si se foloseste de ORICE ca sa puna ultimele slugi ca sefe la institutii...
  ce sa mai zic...

  groparu justitiei...

  stau si ma intreb... eu ma duc sa ma angajez la prifvat... aia ma refuza, a 2a oara cand ma duc nu ma mai pot refuza... e ok?!

  DESIMIA SLUGGA COMUNISTA!!!
 • +7 (13 voturi)    
  Vierme (Luni, 24 decembrie 2018, 10:12)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Punct
 • +8 (14 voturi)    
  Gargamel !!! (Luni, 24 decembrie 2018, 10:12)

  sipu [utilizator]

  vei ramane in istorie ca un MARE sclav ........
 • -11 (11 voturi)    
  Dupa comentariile veninoase si invectivele (Luni, 24 decembrie 2018, 13:26)

  xrogo [utilizator]

  la adresa lui Tudorel se vede ca v-a deranjat foarte mult si se mai vede ca nu prea aveti argumente sa-l combateti, deh, nu oricine are stiinta de carte si priceperea sa-si dea cu parerea in ale justitiei!
 • +11 (11 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 24 decembrie 2018, 15:26)

  [anonim]

 • -9 (9 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 24 decembrie 2018, 16:24)

  [anonim]

 • +9 (9 voturi)    
  Tudorica, (Luni, 24 decembrie 2018, 16:49)

  John M. [utilizator]

  Ia puneti voi, comunistii, de o demitere a presedintelui ca sa punem si noi de o noua revolutie ca, cinstit vorbind, voi asta ne cereti: sa va spulberam din istoria Romaniei!
 • +5 (5 voturi)    
  Comment sters de user (Luni, 24 decembrie 2018, 17:55)

  qwerasdf [anonim]

 • +7 (7 voturi)    
  Cucuvaua si cu niuluk in infractori penali (Luni, 24 decembrie 2018, 21:08)

  Parzivall [utilizator]

  Ca prea au turbat si turba mereu cand vine vorba de amnistierea hotilor, violatorilor, a tuturor borfahilor penali in frunte cu Tata lor Hamsterul Stirb!!!
 • +2 (2 voturi)    
  o (Marţi, 25 decembrie 2018, 18:35)

  Toreador [utilizator]

  mizerie de om. O scursura umana de cea mai joasa speta. Un corupt si un lingau. Nu credeam ca am sa ajung vreodata sa imi doresc sa cada dreaq si sa-si sparga creierii pe asfalt.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by