Un comisar de la Protecția Consumatorului din Constanța a fost bătut și scuipat de un client al hipermarket, pentru că ar fi parcat greșit. Scandalul din parcarea centrului comercial a fost filmat, iar reprezentantul OPC intenționează să depună plângere la Poliție, informează Mediafax. Potrivit șefului CJPC Constanța, Horia Constantinescu, o echipă a comisariatului a mers, sâmbătă, în control la centrul comercial, dar incidentul a izbucnit în parcarea complexului, din cauza unui loc de parcare.

Seful OPC Constanta, Horia ConstantinescuFoto: Captura video Facebook

"Astăzi (sâmbătă – n.r.), pe baza unei sesizări din spațiul online, am desfășurat un control operativ la un magazine din complexul comercial. Unul dintre colegii mei prezent la control a fost lovit și înjurat în parcare", a precizat Constantinescu.

Incidentul a izbucnit din cauza locurilor de parcare, agresorul acuzând că autoturismul său a fost blocat de cel al comisarului și a fost filmat chiar de către cel agresat.

Pe imagini se vede cum agresorul coboară de mai multe ori din mașină, îl lovește, înjură și scuipă pe reprezentantul OPC, în timp ce soția îl roagă să se calmeze pentru că s-a speriat copilul, prezent la scena, din mașină.

Comisarul OPC intenționează acum să meargă la medicina legală pentru un certificat medico-legal și apoi să depună o plângere la Poliție.