Dragnea scapă de un dosar. Tribunalul Teleorman a respins cererea DNA de redeschidere a cazului Teldrum
După mai multe termene, în care s-a amânat cauza din diverse motive, Tribunalul Teleorman a decis, vineri, respingerea ca nefondată a solicitării procurorilor de redeschidere a urmăririi penale în dosarul Teldrum. Hotărârea Tribunalului Teleorman este definitivă.
La data de 30 septembrie 2016, Direcția Națională Anticorupție a înregistrat denunțul formulat de OLAF cu privire la săvârșirea mai multor infracțiuni. În acel denunț s-a reținut că reprezentanții Consiliului Județean Teleorman au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea credință a unor documente false, inexacte sau incomplete, dar și a altor infracțiuni.
Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză s-a reținut că în cursul anului 2001, președintele Consiliului Județean Teleorman de la acea vreme, Liviu Nicolae Dragnea, a inițiat un grup infracțional organizat din care au făcut parte mai mulți funcționari ai instutuțiilor din administrația publică, au susținut procurorii. Aceștia spun că grupul infracțional a avut drept scop principal obținerea în mod fraudulos a unor sume importante din contracte finanțate din fonduri publice și europene, prin comiterea mai multor infracțiuni. Este vorba, așadar, despre modul în care s-au obținut finațarea de 114.263.011, 35 lei, din care suma de 13.000.000 era obținută din fonduri europene.
Elementele de noutate apărute au determinat procurorii DNA să solicite redeschiderea dosarului și soluționarea lui corectă.

VIDEO Criza din Coaliție, săptămâna a doua. Prima ședință a Coaliției după demiterea lui Voiculescu, fără o nominalizare pentru Ministerul Sănătății. Kelemen, întrebat dacă e necesară intervenția președintelui: Nu e nevoie
Cercetătorii au descoperit cele mai precise informații de până acum privind emisiile radio rapide
INTERVIU Cum vede educația o elevă româncă admisă la Oxford. Mara Pîndaru: Trebuie introdusă mai mult tehnologia în procesul de învățare / Care este principala problema a sistemului de învățământ din România
O istorie a frigului extrem, din aprilie până în iunie - Ninsori, ger și îngheț în România ultimilor 100 de ani
SINONÍM, -Ă, sinonimi, -e, adj., s. n. 1. Adj. (Despre cuvinte, expresii, afixe etc.) Care are (aproape) același înțeles cu alt cuvânt, cu altă expresie, cu alt afix etc. ♦ P. gener. Asemănător, identic, similar; corespunzător. 2. S. n. Cuvânt, expresie, afix etc. care are același (sau aproape același) înțeles cu alt cuvânt, cu altă expresie, cu alt afix etc. – Din fr. synonyme.
ex. Justitia este sinonim cu Tergiversarea si cu Prescrierea
Diane ajuta ca avem internet și mai putem scrie, cât de cât.
Dacă era Ceașca eram cu toții la Jilava sa in Delta.
Acolo unde normal intr-o țara dezvoltată și civilizata , trebuiau sa stea Dej, Ceaușescu , Iliescu si Dragnea !