Trei tineri care stau agățați în spatele unui troleibuz au fost filmați de un șofer aflat în trafic, în Baia Mare, iar imaginile postate pe Facebook au devenit virale. Conducerea societății de transport local face apel ca teribiliștii să înceteze aceste fapte, pentru că pot avea loc accidente grave, transmite Mediafax.

”Sport” extrem in Baia MareFoto: Captura YouTube

În imaginile filmate de un șofer aflat în trafic, în Baia Mare, se vede cum trei tineri stau agățați în spatele unui troleibuz aflat în mers.

Conducerea societății de transport public din Baia Mare face apel la tinerii teribiliști să înceteze să să agațe de spatele unor troleibuze, avertizând că se pot produce accidente, cu consecințe grave, întrucât nu pot fi văzuți de șoferi.

”Am văzut cu indignare filmulețul prezentat pe rețelele de socializare în care trei tineri sunt agățați în spatele unui troleibuz aflat în trafic pe străzile din Baia Mare. Este un fenomen care, din păcate, se mai întâmplă și fac apel la tinerii teribiliști care practică acest <> să nu mai facă așa ceva deoarece se pot produce accidente grave. Riscă să alunece și să cadă, să dea cu capul de asfalt, cu consecințele de rigoare, sau să fie loviți de mașina aflată în spate. Șoferii troleibuzelor nu au cum să îi vadă”, a spus directorul de exploatare al societății de transport public local din Baia Mare, Ioan Fîrte.