Un braconier din Missouri a fost condamnat de un judecător la un an de închisoare și la vizionarea filmului de desene animate Bambi drept pedeapsă pentru uciderea ilegală a mai multor căprioare, relatează BBC News. Vânătorul David Berry Jr trebuie să vizioneze filmul cel puțin o dată pe lună timp de un an de zile, cât va fi închis.

HotNews.roFoto: Hotnews

El a fost arestat în august, împreună cu doi membri ai familiei, pentru uciderea de căprioare, tăindu-le capetele pentru trofee și lăsându-le trupurile să putrezească, spun procurorii. Potrivit relatărilor, este unul dintre cele mai mari cazuri de braconaj din istoria Missouri.

Pe lângă condamnarea la închisoare pentru uciderea ilegală de căprioare, judecătorul Robert George a dispus ca Berry Jr să fie obligat ”să vadă filmul produs de Walt Disney, Bambi, prima vizionare urmând să aibă loc în ajunul Crăciunului, pe 23 decembrie, urmată de cel puțin o vizionare pe lună, după”.

Desenul animat produs în 1942 pornește de la povestea unei căprioare care este ucisă de un vânător, lăsându-l orfan pe puiul ei, Bambi.

Câteva sute de căprioare ar fi ucise, potrivit estimărilor oficiale.

Berry a mai fost condamnat la 120 de zile în Barton County pentru încălcarea regimului armelor și muniției. Atât el cât și tatăl său au rămas fără permis de vânătoare.