O femeie de 29 de ani, din comuna Dragomirești, județul Neamț, a fost arestată, fiind acuzată că a incendiat fânarul unei vecine, apoi și-a bătut soțul care a încercat să stingă focul, transmite corespondentul Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit cercetărilor polițiștilor, femeia de 29 de ani era în stare de ebrietate și a vrut să se răzbune pe vecina ei, cu care avea un conflict mai vechi. Ceilalți localnici, între care și soțul femeii, au încercat să stingă flăcările. Văzând că nu are susținerea soțului, aceasta l-a bătut.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Ştefan cel Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 31 de ani, din Dragomireşti, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi incendiat un depozit de fân situat în curtea sa. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, pe fondul consumului de alcool, o tânără de 29 de ani, din Dragomirești, ar fi ameninţat partea vătămată cu incendierea locuinţei. În aceeaşi seară, în jurul orelor 21.00, aceasta ar fi incendiat intenţionat fânăria femeii de 31 de ani. La scurt timp, incendiul a fost observat de vecini care au încercat să îl stingă. La faţa locului a apărut şi tânăra de 29 de ani, care ar fi sărit gardul de acces în curtea locuinţei persoanei vătămate unde şi-a lovit soţul, după care prin ameninţarea cu acte de violenţă a încercat să oprească şi celelalte persoane prezente să stingă incendiul”, a declarat, corespondentului Mediafax, Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Miercuri femeia a fost arestată preventiv, fiind acuzată de distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi violenţă în familie. Decizia Judecătoriei Piatra Neamţ nu este definitivă.