Circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață, luni dimineața, pe Autostrada A 1 București–Pitești, în special la intrarea în Capitală, Autostrada A 3 București–Ploiești, precum și pe mai multe drumuri din estul și sudul țării, vizibilitatea fiind sub 100 de metri, potrivit Mediafax.

Ceata densaFoto: pexels.com

Potrivit Centrului Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliției Române, luni dimineața se circulă în condiţii de ceaţă care reduce vizibilitatea sub 100 de metri pe foarte multe drumuri naţionale din judeţele aflate în sudul şi estul ţării, precum şi în zona Moldovei.

Totodată, ceaţa îngreunează traficul şi pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în special la intrarea în Capitală, şi pe toată lungimea Autostrăzii A3 Bucureşti - Ploieşti.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită, să utilizeze sistemele de iluminare şi dezaburire, să mărească distanţa dintre vehicule şi să nu efectueze depăşiri riscante, adoptând permanent o conduită preventivă în trafic.