Adrian Țuțuianu și-a exprimat sâmbătă, pe Facebook, nemulțumirea față de faptul că instanța a amânat judecarea cererii de suspendare a deciziei CExN al PSD privind excluderea sa din partid, după ce PSD a cerut strămutarea cauzei, din cauza calității sale de senator. Adrian Țuțuianu a comparat cererea PSD de strămutare a dosarului cu acțiunea lui Liviu Dragnea de a constesta completele de judecători, ”în speranța că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar”.

Adrian TutuianuFoto: Captura Digi 24

Postarea lui Adrian Țuțuianu

Din păcate, la termenul din data de 05.12.2018, instanța a decis amânarea, întrucât PSD a făcut o cerere de strămutare a cauzei, la o altă instanță, din cauza calității mele de senator. În opinia lor, faptul că sunt senator poate influența imparțialitatea judecătorilor Tribunalului Dâmbovița.

Dacă aș merge pe aceeași logică, aș înclina să consider că nicio instanță din România nu ar putea soluționa cauza, pentru că Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, este al treilea om în stat. Dacă ne gândim cum amână și contestă completele de judecători, în speranța că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar, atunci poate îmi înțelegeți îngrijorarea.

Ca urmare, deja am calitatea de parte (reclamant sau pârât) în trei cauze aflate pe rolul Tribunalului Dâmbovița sau al Curții de Apel Ploiești:

1. 13.12.2018 – strămutarea cauzei

2. 17.12.2018 – cerere de ordonanță președințială

3. Cererea în anularea hotărârii CEX Național al PSD se află în procedură de regularizare, urmând să primesc termen.