​Senatorul PSD Liviu Pop se declară de acord cu Darius Vâlcov, care afirma că protestatarii #rezist sunt "un firicel de praf în drumul nostru spre istoria pe care o merităm”. Liviu Pop spune că "orice protestatar este un firicel de praf, în drumul României până în 2020" și încearcă să explice că Vâlcov "nu și-ar fi permis" să comenteze despre protestatari dacă era vorba despre un miting organizat de un partid politic.

Liviu PopFoto: Facebook-Liviu Pop

Liviu Pop a susținut că declarațiile lui Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă, nu au nicio legătură cu social-democrația, ci cu România. Fostul ministru al Educației nu numai că este de acord cu Darius Vâlcov, dar crede că "orice protestatar este un firicel de praf în drumul României".

"România, în anul Centenar, are pentru prima dată un PIB de peste 200 miliarde de euro (...) putem deveni al 8-lea PIB din Europa. (...) În drumul României, orice protestatar este un firicel de praf, indiferent de ce cine se află la guvernare sau în opoziție, pentru că până în 2020 România va arăta mult mai bine dacă reușim să implementăm în totalitate programul de guvernare", a declarat Liviu Pop, la Digi 24.

El a spus că Darius Vâlcov nu și-ar fi permis să comenteze dacă era vorba despre un protest autorizat, organizat de un partid politic.

"Dacă era un miting autorizat... niciodată nu am comentat. Dar în condițiile în care nu-ți asumi această formă de protest, nu cred că putem să comentăm", a afirmat senatorul PSD.

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a declarat, duminică, la Antena 3, că protestatarii #rezist reprezintă ”un firicel mic de praf”. Întrebat dacă nu vom fi catalogaţi drept "extremişti" dacă vocea României se va auzi ca a Ungariei sau a Poloniei, Darius Vâlcov a răspuns: "De cine suntem numiţi extremişti? De #Rezist, Antifa de România? Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm".

CITEȘTE ȘI:

Darius Vâlcov, atacuri în cascadă, în direct la Antena 3: Există un dublu standard al Comisiei Europene. Vocea României trebuie auzită ca a Italiei sau Ungariei / Corina Crețu minte prin omisiune / Cioloș e omul lui Soros