Circulația feroviară a fost întreruptă vineri dimineață în județul Brașov, între Ghimbav şi Bartolomeu, după ce o șină s-a fisurat din cauza frigului. Trenurile Sibiu - Bucureşti și Budapesta - Bucureşti au fost oprite în stații. La acea oră, în Brașov temperaturile erau în jurul valorii de minus 11 grade.

Tren al CFRFoto: Hotnews

UPDATE 10.39 Centrul Infotrafic anunță că traficul feroviar pe Magistrala 200 între Ghimbav şi Bartolomeu, judeţul Braşov, a fost reluat după remedierea deficienţelor privind şina fisurată din cauza temperaturilor scăzute.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anuțat, dimineață că circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 200, între Ghimbav şi Bartolomeu, judeţul Braşov, din cauza unei şine fisurate în urma temperaturilor scăzute.

Două trenuri de călători care circulau pe rutele Sibiu - Bucureşti și Budapesta - Bucureşti sunt oprite în staţii, până la remedierea deficienţei. Se estimează că traficul va fi reluat în aproximativ două ore.

La această oră, în Brașov temperaturile sunt în jurul valorii de minus 11 grade. De altfel, vremea este geroasă în toată țara, cea mai scăzută temperatură fiind la Miercurea Ciuc și Joseni, unde s-au înregistrat - 14 grade, temperatura resimțită fiind de - 18 grade.