Militarii Școlii de Aplicație pentru Unități de Luptă “ Mihai Viteazul” din Piteşti au mers, joi, la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Piteşti, acolo unde sute de copii au cântat miercuri „Treceţi, batalioane române, Carpaţii!”, clipul devenind viral pe rețelele de socializare, scrie Mediafax.

Militari la o scoala din Pitesti-copii cantand treceti batalioaneFoto: Captura video

Sute de copii ai Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Piteşti au cântat miercuri, „Treceţi, batalioane române, Carpaţii!”, în cadrul unei repetiții pentru programul de Ziua Naţională. Momentul a fost filmat de mai mulți părinți și postat pe rețelele de socializare, clipul devenind viral în scurt timp.

Joi, militarii de la Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă “ Mihai Viteazul” din Piteşti au mers alături de copii, pentru a sărbători în avans Ziua Națională a României în An Centenar.

"I-ați văzut ieri la repetiții cântând "Treceți Batalioane Române Carpații" din tot sufletul. Sunt elevii Şcolii numărul 11 "Mihai Eminescu" din Piteşti \uD83D\uDC99\uD83D\uDC9B❤. Pe noi ne-au impresionat aşa că azi militarii de la Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă “ Mihai Viteazul” din Piteşti sunt alături de ei pentru a sărbători în avans Ziua Națională a României în An Centenar \uD83D\uDCAF", a transmis Ministerul Apărării Naționale, pe Facebook.