Trenurile de metrou vor fi suplimentate de vineri și până duminică, pentru cei care vor să asiste la ceremoniile de Ziua Națională. De asemenea, Metrorex anunță că, "din respect pentru cel mai important moment de unitate din istoria poporului român", anul acesta a pus în vânzare 10 milioane de cartele speciale cu simboluri ale Centenarului.

Metroul din BucurestiFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Metrorex spune, într-un comunicat de presă transmis joi, că, din respect pentru cel mai important moment de unitate din istoria poporului român, în acest an a pus în vânzare 10 milioane de cartele speciale cu simboluri ale Centenarului şi a pus la dispoziţia călătorilor pe magistralele 1, 2 și 3 două trenuri de metrou decorate cu însemnele României şi ale Centenarului.

De asemenea, companiaanunță că în perioada 30 noiembrie - 2 decembrie trenurile vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. Pentru cei care vor să asiste la ceremoniile organizate de Ziua Națională, să viziteze târgurile sau alte evenimentele, Metrorex va introduce trenuri suplimentare.