UPDATE Iordache, la dezbaterea CCR privind protocoalele: Situația este mai gravă decât în comunism / Procuror: E cel puțin surprinzător că o putere a statului afimă despre statul în care funcționează că este totalitar

de Redactia     HotNews.ro
Miercuri, 28 noiembrie 2018, 10:49 Actualitate | Esenţial


Florin Iordache
Foto: Hotnews
Vicepreședintele Camerei Deputaților, deputatul PSD Florin Iordache, a susținut miercuri, în pledoaria sa de la Curtea Constituțională privind protocoalele, că situația din 2009 ar fi cu mult mai gravă decât ceea ce se întâmpla în perioada comunistă. Iordache a mai susținut că, în baza procotoalelor din 2009 și 2016, SRI ar fi acționat ca organ de cercetare penală, depășindu-și atribuțiile. Reprezentantul Parchetului General la dezbateri a spus că această situație a protocoalelor a fost asimilată cu justiția stalinistă, ceea ce este cel puțin surprinzător: "O putere a statului afimă despre statul în care funcționează ca putere că este totalitar".

”Sunteți astăzi chemați să dați o decizie care să condamne legăturile secrete dintre Servicii și instituții care au chemat să perpetueze abuzurile din România. Vă solicit să admiteți acest conflict de natură constituțională între Ministerul Public – Parchetul, ÎCCJ precum și alte instanțe care trebuie să înfăptuiască justiția prin lege. Ministerul Public și-a încălcat propriile uzurpând competențele Parlamentului, a investit SRI cu competențe de cercetare penală, conferind prin acte secrete competențe pe care Parlamentul nu le-a prevăzut sau interzis. Ministerul Public, prin acțiunea sa a adus atingere și atributului constituțional al ICCJ și a celorlalte instanțe, asa cum e definit în articolele 124 și 126 din Constituție. Prin protocoalele secrete cu SRI, Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a interferat în activitatea de judecată într-un mod în care judecătorii nu aveau cum să îl cunoască atâta timp cât aceste protocoale erau secrete, aceștia judecând în fapt fără să cunoască temeiul protocoalelor secrete care cuprind proceduri în afara legii și proceduri împotriva legii”, a susținut Iordache, citat de Mediafax.

Iordache a insistat că situația ar fi fost mai gravă decât ceea ce se întâmpla în perioada dictaturii comuniste.

”Situația de după 2009 e mult mai gravă, ca și cea din perioada comunistă pentru că, la fel ca în perioada comunistă, organele securiste puteau să facă investigare penală. Lazăr a afirmat că aceste protocoale sunt niște metodoligii de lucru și nu au caracter de lege. Această afirmație e complet cinică și falsă. Atât protocolul din 2009 și cel din 2016 merg mult dincolo de competențele legii. Aceste norme au avut efecte concrete, materializându-se prin probe necunoscute atât instanțelor, Constau în obiectul cooperării în „constituirea de echipe comune în baza unor planuri de acțiune comune. Adică mult peste ceea ce legea permitea. Modalitatea de punere în practică a mandatelor de supraveghere era împotriva legii. Competența SRI de a face acte premergătoare a depășit limitele fixate de legiutor. Practic prin această prevedere din protocol s-a revenit la forma articolului 224 din Codul de procedură penală comunist”, a susținut el.

Un alt exemplu invocat de susținătorii sesizării a fost cel al fostului judecător CCR Toni Greblă, despre care aceștia au susținut că ar fi fost o ”victimă" a protocoalelor.

În replică, reprezentanta Ministerului Public a arătat că SRI își desfășoară activitatea sub directa coordonare a CSAT, iar Parlamentul, prin cele două camere ale sale este cel care controlează și verifică activitatea SRI, astfel încât legiuitorul avea posibilitatea de a interveni, dacă era cazul.

Reprezentantul Parchetului General, Iuliana Nedelcu, a spus că în sesizare Camera face critici punctuale legate de protocoale și de cadrul normativ al acestora, dar aduce și altfel de critici. De exemplu, această situația a protocoalelor a fost asimilată de autorii sesizării cu justiția stalinistă.

"Susținerea aceasta este cel puțin surprinzătoare, în condițiile în care o putere a statului afimă despre statul în care funcționează ca putere că este totalitar. Este un argument bazat pe emoție, prin care se speculează un factor istoric. (...) Argumentul aceste de emoție nu face decât să mizeze pe factorul uman al audiroriului, pentru a-l determina la o anumită decizie și la o înțelegere cât mai facilă a situației", a spus Nedelcu.

De asemenea, reprezentantul Parchetului General a arătat că aceste protocoale sunt, de fapt, documente tehnice, care au avut ca scop stabilirea unui angajament de colaborare și a unor proceduri riguroase de lucru. "Simpul fapt al existenței protocoalelor nu este ceva ilegal", a mai afirmat Iuliana Nedelcu.

CCR dezbate miercuri pe sesizarea Camerei Deputaţilor cu privire la existenţa unui conflict între Parlament şi Ministerul Public, care prevede, printre altele, că efectele protocoalelor continuă să se producă, chiar şi după denunţarea lor.

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

5119 vizualizari

 • +27 (39 voturi)    
  Adevarat, PSD e mai rau ca PCR, (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 10:53)

  emil bobu [utilizator]

  macar PCR era in stare sa administreze o tara.

  PSD doar fura si distruge institutii, oameni, viitorul Romaniei.
  • +14 (24 voturi)    
   PCR administra o tara falimentara (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 11:19)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   Pe care tot ei au falimentat-o. Dar aveau scuza ca ideologia comunista ii ducea inevitabil la faliment. PSD-ul nu are ideologie doar doctrina furtului organizat.
  • +10 (16 voturi)    
   Iordache, un activ toxic al PSD-ului (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 11:38)

   animatron [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   Si-a legat definitiv numele de aceasta campanie politica fatis anti-justitie independenta.

   In sine, existenta unui protocol tehnic de colaborare SRI-DNA (sau orice alta institutie) nu are acum sa fie o ilegalitate, serviciul roman de informatii a jucat un rol specific, de sustinere logistica a unei justitie deficitara la acest capitol (pt ca politicienii nu vroiau ca DNA-ul sa fie prea dotat cu aparatura si tehnicieni).

   Problema legalitatii s-ar pune doar in cazurile in care SRI-ul ar fi avut o activitate similara cu aceea a FBI-ului, adica ar fi indeplinit acte de urmarire penala, permise in Romania doar procuraturii civile si militare.

   In acest moment, in USA, serviciul intern de informatii al americanilor, FBI-ul, participa activ la ancheta procurorului Mueller in dosarul "Rusiagate" ce-l are ca tina chiar pe comandantul suprem si presedinte al tarii, Donald Trump.

   In Romania e de neconceput asa ceva, ca de altfel in majoritatea tarilor UE.

   De aici si revolta (mai degraba simulata, cu scop de manipulare politica a opiniei publice) a presedintilor de la noi, de Senat si de Camera.

   Dnii Tariceanu si Dragnea au avut impresia/convingerea ca SRI-ul se comporta precum FBI-ul si ii "ancheteaza" pe chestiuni penale.

   Numai ca daca esti de buna credinta nu poti pune semn egal intre o interceptare telefonica (aspect tehnic) si ancheta penala (aspect juridic).

   Justitia are nevoie de sustinere logistica importanta, pentru ca intentionat nu i s-au dat mijloacele tehnice care sa-i permita o reala independenta in materie.

   Politicienii si grupurile de interese in afaceri cu banii publici nu aveau chef sa poata fi ascultati oricand de catre orice procuror.

   Cand a inceput caruselul arestarilor si condamnarilor, clasa politica "penala" a realizat brusc ca SRI-ul a "intrat pe fir" si ajuta prea eficient procuratura.

   Treptat, populatia a capatat incredere in DNA, SRI si Justitie, ceea ce a infuriat o clasa politica obisnuita sa nu dea socoteala nimanui.
   • -12 (14 voturi)    
    Mai baiete, e vorba despre altceva (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 12:10)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui animatron

    Mai baiete, e vorba despre altceva:
    - spre exemplu, e vorba despre faptul ca SRI "dadea asistenta juridica" judecatorilor
    - despre "probe" la care nu aveau acces avocatii apararii, ca "erau secrete"
    - despre plicuri galbene "secrete" in care SRI indruma judecatorul ... cam ce pedeapsa sa dea.
    -despre "probe" transcripturi editate (CENZURATE) de SRI, astfel incat la procuror nu ajungeau decat dorintele SRI, scoase sau nu din context, nu toate informatiile. Despre avocatul apararii (care in US are acces la TOATE probele la care au acces procurorii si FBI) nici nu se mai pune problema: era exclus cu totul.
    -despre OBLIGATIA procurorilor de a raporta la SRI "modul de valorificare a informatiilor primite"
    - etc, etc
    • +3 (5 voturi)    
     Du-te in Rusia, postac antidemocrat (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 12:47)

     emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     Acolo e locul tau, la picioarele lui Putin (ai vrea tu).
     • -5 (5 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 13:57)

      [anonim] i-a raspuns lui emil bobu

    • +3 (5 voturi)    
     @newlook (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 15:20)

     Fuscus [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     pentru bolovanul din tine: transcrierea interceptarilor trebuie facuta de o institutie a statului si nu de un parlici ca tine. deocamdata SRI este singura institutie abilitata si capabila sa faca asta! au traducatori din 23 de limbi internationale. judecatorii nu sunt abilitati sa o faca, si nici procurorii. dar daca ai suspiciuni cu privire la transcriere poti cere expertiza tehnica specializata. sa vedem cine ti-o face, bolovane!? nu trebuie desfiintate institutii ale statului sau atributii ale lor. daca vrei, creaza unele noi. pana atunci vorbesti prostii!
    • +1 (5 voturi)    
     Dovezi? (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 15:47)

     AdrianRO [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     Poți să îmi dai niste link-uri, unde pot citi legile ce îi permite DNA să facă acele lucruri?
     De asemenea, și link-uri cu legile care permit dovezile secrete să fie folosite în instanță?
     Mulțumesc anticipat.
   • 0 (4 voturi)    
    Minciunika mika-mare (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 13:38)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui animatron

    "Treptat, populatia a capatat incredere in DNA, SRI si Justitie, ceea ce a infuriat o clasa politica obisnuita sa nu dea socoteala nimanui."
    ===================

    Bre, tine-te la d'alea "M__E PSD" si ce mai poti matale, nu baga chestii controlabile ca nu toti sunt spalati pe creier precum grupul tau tinta, #rezistent. Pe bune, chiar atat poti.
    -------------
    Uite cum e cu "populatia a capatat incredere in DNA, SRI si Justitie". Fii atent, e materialul clientului :

    - 2015 (August) - la putere ....la putere ....pesedoii , incredere in justitie: 48%

    Sursa:
    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-21231172-eurobarometru-increderea-romanilor-justitie-scazut-13-pana-35-cea-mai-mare-corectie-nivel-european.htm

    - 2016 (August) - la putere ....GuvernulZERO (Klaus si Julien), incredere in justitie: 35%

    Sursa:
    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-21231172-eurobarometru-increderea-romanilor-justitie-scazut-13-pana-35-cea-mai-mare-corectie-nivel-european.htm

    - 2017 (Noiembrie) - la putere ....pesedoii , incredere in justitie: 24%
    Sursa:
    https://evz.ro/sondaj-incredere-romani-justitie.html

    ============================

    Asta-i cu increderea in justitie: de la 48% la 24% in numai trei ani calendaristici.
    Hahahaha, de la tine se vede ca a crescut....wow!
    • +1 (1 vot)    
     Comentariu sters de utilizator (Joi, 29 noiembrie 2018, 3:11)

     [anonim] i-a raspuns lui newlook

  • +5 (7 voturi)    
   Arestarea parlamentarilor si judecatorilor corupti (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 13:02)

   Cozmin II [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   Cit timp li se va mai permite acestor likele sa-si bata joc de tara ?
   MCV-ul si Raportul UE au cerut clar sa se renunte imediat la modificarile aduse legilor justitiei si codurilor penale.
   De ce nu au fost revocati toti parlamentarii care au votat aberatiile continute in modificarile legilor si codurilor ?
   Cit timp se va mai face confuzia dintre fosta securitate si serviciile secrete de astazi ?
   Serviciile secrete culeg doar informatii, nu omoara pe nimeni, nu-i dau afara din serviciu pe cei care sunt impotriva regimului, nu persecuta pe nimeni, nu deporteaza pe nimeni.
   In toate tarile, Serviciile Secrete colaboreaza cu procurorii.
   Serviciile culeg informatii, iar atunci cind descopera ca cineva a comis fapte penale, predau informatiile procurorilor. Procurorii verifica informatiile, culeg si alte probe, iar daca probele se dovedesc solide, ii trimit pe infractori in judecata.
   Protocoalele sunt documente tehnice privind colaborarea dintre institutiile statului in vederea armonicarii luptei impotriva infractorilor.
   Bica si Udrea au putut fi arestate in Costa Rica, pentru ca intre Politia Romana si Interpol exista niste protocoale de colaborare.
   Protocoalele au fost desecretizate. A putut vedea toata lumea ca nu contin absolut nimic ilegal, absolut nimic neconstitutional, absolut nimic anormal.
   Nu se prevede nicaieri in protocoale sa fie arestati oameni nevinovati, sa fie fabricate probe, sa fie falsificate probe.
   Doar niste parlamentari si niste judecatori extrem de corupti sau santajabili pot sustine altceva.
  • +4 (4 voturi)    
   Arestarea parlamentarilor si judecatorilor corupti (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 14:56)

   Cozmin II [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   Cit timp li se va mai permite acestor likele sa-si bata joc de tara ?
   MCV-ul si Raportul UE au cerut clar sa se renunte imediat la modificarile aduse legilor justitiei si codurilor penale.
   De ce nu au fost revocati toti parlamentarii care au votat aberatiile continute in modificarile legilor si codurilor ?
   Cit timp se va mai face confuzia dintre fosta securitate si serviciile secrete de astazi ?
   Serviciile secrete culeg doar informatii, nu omoara pe nimeni, nu-i dau afara din serviciu pe cei care sunt impotriva regimului, nu persecuta pe nimeni, nu deporteaza pe nimeni.
   In toate tarile, Serviciile Secrete colaboreaza cu procurorii.
   Serviciile culeg informatii, iar atunci cind descopera ca cineva a comis fapte penale, predau informatiile procurorilor. Procurorii verifica informatiile, culeg si alte probe, iar daca probele se dovedesc solide, ii trimit pe infractori in judecata.
   Protocoalele sunt documente tehnice privind colaborarea dintre institutiile statului in vederea armonicarii luptei impotriva infractorilor.
   Bica si Udrea au putut fi arestate in Costa Rica, pentru ca intre Politia Romana si Interpol exista niste protocoale de colaborare.
   Protocoalele au fost desecretizate. A putut vedea toata lumea ca nu contin absolut nimic ilegal, absolut nimic neconstitutional, absolut nimic anormal.
   Nu se prevede nicaieri in protocoale sa fie arestati oameni nevinovati, sa fie fabricate probe, sa fie falsificate probe.
   Doar niste parlamentari si niste judecatori extrem de corupti sau santajabili pot sustine altceva.
 • +24 (32 voturi)    
  are dreptate (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 10:57)

  ion creion [utilizator]

  el fiind un securist debutant, o ducea bine pe vremea comunismului; acum au aparut elemente de naspa, democratie, care trebuie lichidate
  • -9 (9 voturi)    
   Elemente tradatoare, care (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 12:24)

   ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui ion creion

   lasa tzarishoara d eizbelishte plecand pe plantatziile occidentului. Mai bine sa le ingradeasca fuga, si-asa inutila, caci desteptii tot la matca mioritica trag.
 • +19 (27 voturi)    
  Are dreptate (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 11:01)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  In comunism, Ciordache și gasca lui de ticalosi (psd+alde, udmr inclus) nu ar fi putut fura in modul ticalos in care a facut-o fara a scapa de vreo 25 de ani de puscarie in regim sever. Toti sunt niste lepadaturi de cea mai greatoasa spiță
 • +17 (21 voturi)    
  De acord : (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 11:04)

  si_mort_va_vad [utilizator]

  " Situația este mai gravă decât cea din perioada comunistă " :

  Mama lor , MAMA HOTILOR ,

  e EXTREM DE P$D-ISTA !!!

  ...Si e fertila in draci ...
 • +14 (20 voturi)    
  serios ciordache (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 11:05)

  Kosmos [utilizator]

  situatia nu e rea.. e chiar f buna. asa am aflat ca daca nu intervenea SRI . voi vindeati Romania pe 3 lei.
  Sunteti intr-un fel ''enemies of the state''
 • +16 (22 voturi)    
  se arunca din copaie si apa si copilul (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 11:12)

  clencix [utilizator]

  De ce nu se spune nicăieri ca protocoalele erau pe aspecte tehnice și ca orice se refera numai la tehnicile e înregistrare-ascultare erau asigurate de serviciile care aveau numai ele aparatura de specialitate. A se deosebi ce este tehnic de ce este altceva în portocale, a nu se incrimina tehnicienii care nu au făcut altceva decât ce au cerut instantele care au validat ascultările conform legilor în vigoare. Prin motivul protocoalelor hoții încearcă sa înlăture dovezile hoțiilor lor, probe obținute legal și care le arata vinovăția evidenta. Înlăturând probele obținute prin tehnica de ascultare și de înregistrare pe motivul ca sunt securiste, se încearcă dezvinovățita hoților. De ce parlamentul nu a obligat prin lege guvernul sa aloce fonduri parchetelor pentru ascultare-înregistrare din resurse interne, parlamentul se face el însuși vinovat ca a favorizat situația care a cerut protocoalele.
 • -14 (20 voturi)    
  Doamna Iuliana Nedelcu... (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 11:39)

  Gigi Kent [utilizator]

  Doamna Iuliana Nedelcu nu vrea in ruptul capului sa inteleaga ca adaugarea la lege efectuata de catre SRI cu acordul unor institutii din Justitie chiar inseamna stat totalitar.

  Altfel fiecare face ce vrea. Da legi, modifica legi. Ce mai conteaza Parlamentul, alegerile, democratia si alte nimicuri.
 • +11 (19 voturi)    
  Protocoalele sunt absolut legale (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 11:50)

  Altiro [utilizator]

  Contestarea lor a inceput din momentul in care penalii din politica, in special cei de la putere, au vazut ca nu sunt deasupra legii, asa cum isi inchipuiau. Daca chiar erau staliniste, Ciordache et comp. erau de mult condamnati la munca silnica pe viata la un nou canal, infaptuind "visul de aur al omenirii", comunismul etc,etc.
 • +8 (14 voturi)    
  bre (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 11:51)

  daldepsd [utilizator]

  ce facusi. Te lua gura pe dinainte. Va bateti joc de tara asta, asta o sa fie consemnat la capitolul guvernarea PSD ALDE; din toate punctele de vedere.
 • +4 (10 voturi)    
  iordache (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 12:11)

  costelm [utilizator]

  iordache si psdul sunt un nonsens al istoriei care se putea intampla numai pe meleagurile mioritice
  sa speram la vremuri mai bune
 • +7 (11 voturi)    
  Tov. Iordache (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 12:22)

  Lucian* [utilizator]

  vrei sa zici ca situatia este mai grea decat inainte din perioada stalinista? Pe bune?
  Daca era adevarat ce zici matale, atunci nu aveam "placerea" sa te auzim ce declari tras la 4 ace, pentru ca ai fi fost executat si ingropat fara vreun proces sau te vedeam la Gherla in costum in dungi!
  Plus averea era confiscata si nici o ruda de-a ta nu mai putea accede vreo functie de conducere.
  Oare nu ar fi fost mai bine acum...?

  Ne crezi mai prosti decat tine si ca nu ne aducem aminte cum era inainte.
  Statul paralel sunteti voi si o dovediti de fiecare data cand se anuleaza o urmarire penala contra unui potentat sau se ingroapa un dosar!
 • +7 (11 voturi)    
  O întrebare legitimă (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 12:35)

  Bubico [utilizator]

  Să presupunem că protocoalele respective erau abuzive sau chiar ilegale și că grație lor infractorii au fost ascultați, interceptați și cercetați. Dacă sunt protocoalele ilegale înseamnă că infractorul nu a comis fapta respectivă? Nu putea fi vorba despre orice altă înregistrare amibientală? Asta era problema? Că a fost condamnat un infractor probându-i-se infracțiunea cu o interceptare ilegală? Păi dacă nu comitea fapta, mai era interceptat?
 • +5 (7 voturi)    
  Comment sters de user (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 12:52)

  Metec [anonim]

 • -3 (5 voturi)    
  E dureros (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 13:02)

  salvatore [utilizator]

  ... sa vedem cum reprezentantul PG ia apararea securitatii si astfel valideaza inca o data aceste Protocoale ticaloase incheiate intre securisti si institutiile de forta ale Statului. Este de domeniul evidentei ca procurorii Statului subteran sunt niste lachei ai securitatii basisto-iohaniste sau poate chiar securisti deghizati. Luptati impotriva coruptiei, chipurile, cu metode si mijloace corupte, dincolo de lege. Rusine sa va fie!
  • +3 (3 voturi)    
   @salvatore (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 15:24)

   Fuscus [utilizator] i-a raspuns lui salvatore

   dragul meu, esti putintel la minte rau de tot. SRI are o directie specializata in marea infractionalitate economica si stii de ce? pentru ca este considerata un pericol la adresa sigurantei nationale. asadar, judeca tu cu capul tau de creta, ce sa faca SRI daca obtine informatii despre grupurile infractionale si modul lor de actiune? ce face cu ele? da foc dosarelor dupa ce au cheltuit bani ani de zile sa le documenteze, pe banii nostri evident. inainte sa scoti lozinci pe gura, gandeste!
 • +6 (6 voturi)    
  Parlament condus de repetenti (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 13:06)

  n.dumiritu [utilizator]

  S-au facut comisii parlamentare pentru: sufrageria lui Oprea, terenul cumparat de Basescu, "amenintarea" care a indispus-o pe Firea consoarta lui Pandele, miliardele "pierdute" de Ciolos etc. Deci, comisii parlamentare se pot face, atunci cind motive exceptionale le cer.
  De ce nu s-a facut o ancheta parlamentara serioasa pe aceste protocoale? De ce este nevoie ca sefii de parlament sa prezinte ceva verbal, ca niste editorialisti de gazeta de partid? De ce este admisibila o argumentatie vadit viciata de exagerari, cind cel care o face are mijloacele si puterea de a prezenta neutru si cuprinzator rapoarte cu fapte? Invocarea faptelor fara rapoarte si probe este noua norma de lucru a CCR?
 • +5 (7 voturi)    
  Acest Ciordache cade zilnic din celebra (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 13:38)

  Rescator [utilizator]

  căruță din Caracal.La ultimele 100 de căderi l-a luat
  și pe cluberul Orlando.După ce și-a cumpărat un
  carton pe post de Diplomă de la Bălți,acum face pe
  marele jurist,cand de fapt,el a rămas același tapițer
  bolșevic din Caracal,responsabil cu Colțul Roșu din
  fabrică.Face parte din nucleul dur de zece mafioți de
  la varful PSD/PCR,condus de Dictatorul malefic,toxic,
  trădător,repetent și multiplu penal Liv Jong Unu.
  Ipochimenii ăștia distrug Romania in fiecare clipă a
  existenței lor mizere.AFARĂ BOLȘEVICILOR!
 • +5 (5 voturi)    
  hai, CCR, fluviu de dejectii! (Miercuri, 28 noiembrie 2018, 14:00)

  revo [utilizator]

  Sa nu cuma sa te dezminti si sa dai cu bata in balta! Ai grija cum faci! Ce trebuie sa faci e simplu si clar, ai citit hartiuta de la Dragnea: desfiinteaza protocoalele, declara-le ilegale si antidemocratice, staliniste si maoiste!

  Nu te lasa, CCR! De asta depinde supravietuirea ta! Salariul nejustificat, pensia astronomica, imunitatea chiar in fata mortii fiecaruia din viermii criminali din care esti compusa (ca pana acum trebuia sa fiti executati toti, ca tradatori de tara).

  Sa nu te puna dracu' sa iesi din cuvantul stapanei tale, a crimei foarte bine organizate, totale si desavarsite, MAFIA PSD-ALDE-UDMR-PNL-PMP, ca jar mananci! O sa te evalueze el Ciordache si-o sa te ia mama lu' dracu'!

  Sa nu calci stramb si sa nu-ti tremure mana. Decizia sa fie clara ca lacrima si dura ca diamantul, sa nu cumva sa indraznesti sa dai o cocoloseala cum faci de obicei, interpretabila cum vrea muschiul stapanului, din care nu se intelege nimic.

  Cinstea, reputatia le-ai pierdut de mult, nu mai conteaza, esti futata si gaurita pe toate partile. Deci, fa ce trebuie, sa nu te abati cu o virgula (ce mare este virgula) de la textul primit de la Seful Cabinetului Camerei Deputatilor, via Tudorel + Ciordache.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by