Un bărbat, cetățean străin, a ucis două femei - pe iubita lui și pe mama acesteia -, duminică seară, în localitatea Buftea, după care a sunat la 112 și a anunțat comiterea crimelor, potrivit reprezentanților Poliției Ilfov. Bărbatul i-a așteptat pe polițiști la intrarea în bloc, iar ajunși în apartament el ar fi devenit violent și i-a atacat pe agenți, care l-au împușcat cu armamentul din dotare. Bărbatul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Poliției Ilfov, Ciprian Romanescu, a declarat duminică seară că bărbatul i-a fi primit pe polițiști la intrarea în bloc și i-a dus până în apartamentul în care au avut loc crimele. El a spus că bărbatul a devenit recalcitrant în momentul în care polițiștii au intrat în casă și au descoperit cadavrele celor două femei.

"Bărbatul a fost liniștit până când a ajuns la locul crimei. Acolo a devenit violent și l-a atacat pe unul din polițiști, iar aceștia a trebuit să se apere", a susținut reprezentantul Poliției Ilfov.

Potrivit reprezentanților Poliției Ilfov, în jurul orei 17.30 a fost primit un apel prin 112 de la un bărbat de 50 de ani, cetățean străin, care a anunțat că și-a ucis concubina, în vârstă de 30 de ani, precum și pe mama acesteia, în vârstă de apeoximativ 50 de ani. Polițiștii au mers la fața locului, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei decedate, fiind înjunghiate.

Conform sursei citate, polițiștii au încercat să îl imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit violent, încercând să-l înjunghie pe unul dintre polițiști, motiv pentru care acesta din urmă a folosit armamentul din dotare. Reprezentanții Poliției Ilfov au precizat pentru HotNews că bărbatul a fost rănit foarte grav, fiind împușcat în piept. Cadrele medicale au încercat resuscitaraea acestuia, însă nu au reușit, fiind declarat decesul.

Surse judiciare spun că bărbatul este cetățean irakian, iar conflictul a izbucnit din motive de gelozie.