​​Pe austrada A2, dinspre Constanța spre București, sectorul Fetești - Drajna, se circulă pe o singură bandă, a informat, într-un comunicat de presă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), deoarece o autobasculantă a luat foc pe banda de urgență, anunță Mediafax.

„La această oră pe sensul de mers Constanța- București, al A2, sectorul Fetești – Drajna, traficul rutier este restricționat pe o bandă de circulație din cauza unui autoutilaj care a luat foc pe banda de urgență. Dupa intervenția pompierilor, incendiul a fost stins, iar circulația reluată pe o bandă a sensului de mers București – Constanța”, se mai scrie în comunicatul de presă al CNAIR.

Autobasculanta cu lamă și răspânditor care a luat foc în jurul orei 18.45, la km 92, aparține unui prestator și nu fusese preluată în nici una din bazele CNAIR.

„Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza și să circule prudent în această zonă. Pe sensul de mers București – Constanța, circulația se desfășoară pe ambele benzi”, au mai precizat reprezentanții Companiei.