Bărbatul care a bătut cu sălbăticie o tânără într-un bloc din Alba Iulia a fost reținut, luni seara, polițiștii stabilind că acesta a fost eliberat de curând din penitenciar, unde ispășise pedepse pentru tâlhărie și tentativă de viol.

Surse judiciare au declarat, luni seara, pentru Mediafax, că un bărbat de 33 de ani, suspectat că a comis tâlhăria asupra unei fete de 20 de ani, într-o scară de bloc din Alba Iulia, a fost reținut.

Acesta și-a recunoscut fapta.

De altfel, acesta a părăsit de curând penitenciarul, unde a ispășit pedepse pentru tentativă de viol și tâlhărie.

Se pare că sâmbătă seara, tânăra a vrut să ajungă la o prietenă, când a fost atacată. După ce agresorul i-a dat cu pumnul în față și a căzut cu capul de ciment, ea și-a pierdut cunoștința, iar când și-a revenit a plecat singură, acasă, cu mașina și nu s-a mai dus în vizită la prietena ei în vizită.

Aceleași surse au spus că fata a luat legătura cu mama ei, scriindu-I de pe laptop și i-a spus că a avut o problemă, că nu-și mai amintește nimic și că nu mai are telefonul și portofelul.

Mama a îndemnat-o să meargă la spital, iar medicii au anunțat Poliția că tânăra este o posibilă victimă a unei agresiuni.