​Doi oameni au fost găsiţi carbonizaţi, vineri seară, într-un autoturism care s-a răsturnat pe un drum judeţean şi apoi a luat foc, transmite Agerpres.

Un echipaj SMURDFoto: Hotnews

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Călin Domşa, autoturismul, care circula pe

DJ 792C Sântana - Curtici, s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea carosabilului şi a luat foc.

Accidentul a fost anunţat la 112, la faţa locului intervenind o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

"În momentul în care salvatorii au ajuns, autoturismul ardea generalizat. După lichidarea incendiului, între fiarele carbonizate au fost găsite două persoane încarcerate, ambele fiind decedate. Conform martorilor, autoturismul marca Opel s-ar fi izbit de un stâlp de pe marginea drumului, în urma coliziunii acesta luând foc", a precizat Călin Domşa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a informat, la rândul său, că poliţiştii continuă verificările la faţa locului pentru a reuşi identificarea celor două persoane decedate.

"Din datele preliminare, un autoturism s-ar fi deplasat pe DJ 792C din direcţia Sântana spre Curtici şi la aproximativ 4 kilometri înainte de intrarea în oraşul Curtici ar fi părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un stâlp de înaltă tensiune şi răsturnându-se în şanţul de lângă carosabil. Urmare a impactului, autoturismul a luat foc, arzând in totalitate', a declarat Claudia Iuga.