Un tânăr de 20 de ani din Brăila a înjunghiat un bărbat în urma unui conflict legat de o mașină, după care a intrat cu automobilul în două persoane pe centura orașului, apoi în alte persoane care se aflau în parcarea unui mall din oraș. În total, zece persoane au fost rănite. Bărbatul înjunghiat a fost operat și este stabil.

Incident BrailaFoto: Captura video

UPDATE Bărbatul înjunghiat a fost operat și este stabil. Atacatorul are o alcoolemie de 0,37 mg/litru în aerul expirat

UPDATE La mall au fost rănite șapte persoane, între care și doi copii, în vârstă de 11 și 13 ani. Acestora li se adaugă cele două persoane rănite pe centura de ocolire, precum și bărbatul înjunghiat, potrivit reprezentanților ISU Brăila. (Mediafax)

UPDATE Bilanțul răniților a crescut la 9, potrivit Digi24.

UPDATE Bărbatul înjunghiat se află în stare gravă în sala de operație la Spitalul de Urgență din Brăila. Acesta a ajuns la spital cu două plăgi înjunghiate la torace și abdomen, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență din Brăila, Alina Neacșu, potrivit Digi24.

Potrivit purtătorului de cuvânt, șase victime, dintre care doi copii, au traumatisme cranio-cerebrale și se află în stare generală bună, conștiente, în investigație.

Copiii, o fată și un băiat, au vârste de 11 si 13 ani.

Cel mai vârstnic adult are 62 de ani, iar cel mai tânăr are 44.

UPDATE Trei ambulanțe și elicopterul SMURD sunt prezente la fața locului.

”Au fost comunicate 5 victime, persoane rănite preluate de ambulanțe. Nu am date despre persoana înjunghiată”, a spus șeful ISU Brăila Ștefan Stoian, la Digi 24.

”Urmează să stabilească dacă (atacatorul, n.r.) era sub influența alcoolului sau altor substanțe”, a spus reprezentantul IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Atacatorul nu este accidentat.

Potrivit reprezentanților Poliției Brăila, tânărul de 20 de ani a avut un conflict, în comuna Cazasu, cu un bărbat, în legătură cu un autoturism.

Surse din rândul anchetatorilor spun că tânărul luase cu ceva timp în urmă mașina să o încerce, iar duminică cei doi urmau să se înțeleagă. În urma conflictului verbal, tânărul l-a înjunghiat pe bărbat, după care a luat mașina, iar pe centura orașului Brăila a intrat în doi pietoni.

Tânărul a ajuns până în parcarea unui centru comercial, unde a intrat într-un grup de persoane, rănind alte două persoane.

”Nu se știe încă dacă a consumat ceva înainte de a urca la volan, polițiști fac cercetări la fața locului. Cert este că bărbatul de 20 de ani a fugit de la locul producerii accidentelor, dar a fost prins de polițiști”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Tânărul a fost reținut.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian, a declarat pentru MEDIAFAX că din primele informații reiese că între victime sunt și unele rănite grav.

”Se pare că sunt și răniți în stare greavă. Au fost trimise să intervină o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță, o autospecială SMURD și elicopterul SMURD”, a spus Ștefan Stoian.

Imagini care vă pot afecta emoțional!

Video Lucian Caprariu