Doi tineri de 17 și 18 ani au ajuns, duminică, la spital, după ce au fost înjunghiaţi la un majorat, în Podenii Vechi din județul Prahova. Polițiștii au deschis o anchetă, iar presupușii agresorii sunt la audieri, transmite Mediafax.

Reprezentanții Poliției Prahova au declarat că din primele cercetări a reieșit că la un majorat organizat în Podenii Vechi a izbucnit un scandal, după ce participanții au consumat alcool. În urma scandalului, doi tineri au fost răniți, iar alți doi sunt audiați de polițiști.

”Cei doi răniți au fost transportați la spital. Persoanele bănuite sunt la Poliție, la audieri. Conform concluziilor preliminare ale medicului legist, victimelor nu le-a fost pusă viața în pericol. Cercetările continua pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Prahova, George Duță, a declarat că un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat în spate, iar altul, de 18 ani, în zona unui braț. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.