​Un incendiu de mici dimensiuni a avut loc, sâmbătă seară, într-un spațiu din zona tehnică a mall-ului Afi Cotroceni din Capitală, anunță reprezentanții complexului, care precizează că au fost degajări de fum în zona magazinelor cu mâncare, însă nimeni nu a fost rănit și nu a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Reprezentanții mal-ului Afi Cotroceni din București transmit că incendiul nu s-a propagat și a fost stins imediat.

“În această seară, în jurul orei 20.30, într-un spațiu din zona tehnică aflată la parterul centrului comercial AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta nu s-a propagat și a fost stins imediat. Zona unde a fost sesizat incidentul nu este una în care clienții AFI Cotroceni au acces. Menționăm că preț de câteva secunde au fost degajări de fum în zona food court. Spațiul a fost aerisit imediat, sistemele de ventilație au eliminat fumul rapid”, a declarat Andra Grigorescu, marketing manager AFI Cotroceni, citată de Mediafax.

Nicio persoană nu a avut de suferit în urma acestui incident, iar pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate, activitatea fiind reluată în mod normal, mai precizează oficialii. Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov nu au fost sesizați să intervină.