Un bărbat de 50 de ani a murit după ce mașina în care era, condusă de un tânăr care băuse, a intrat pe contrasens, în comuna Cuca din județul Galați, și s-a izbit de o altă mașină.

PolitistiFoto: Facebook / Politia Romana

În urma impactului, șoferul care consumase alcool și o femeie din mașina lovită au fost răniți.

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază pe DN24D, în comuna Cuca din județul Galați, unde două mașini s-au lovit violent după ce un șofer în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

În urma impactului, un bărbat aflat în mașina condusă de tânărul de 22 de ani a fost proiectat pe geam și grav rănit. Medicii au încercat să-l salveze, dar după o oră de tentative l-au declarat decedat. Șoferul a fost trimis de urgență la spital cu o ambulanță.

„Erau doi bărbați în prima mașină, unul dintre ei a intrat în stop cardio-respirator, s-au făcut manevre de resuscitare, dar nu a putut fi salvat. A fost declarat decedat. Celălalt are numeroase traumatisme, este lovit și la coloană, dar nu-i o situație critică. A fost transportat la spitalul din Galați cu o ambulanță. La misiune au participat două ambulanțe și elicopterul SMURD, dar aparatul de zbor a plecat fără pacient pentru că se lăsa întunericul”, a declarat, pentru Mediafax, directorul Serviciului Județean de Ambulanță, Mihai Polinschi.

La volanul mașinii care circula regulamentar se afla o femeie. Aceasta a fost rănită ușor și le-a povestit polițiștilor că s-a trezit cu mașina cealaltă pe sensul ei de mers. Ulterior, polițiștii au aflat că șoferul în vârstă de 22 de ani consumase alcool.