Poliţiştii caută o fetiță în vârstă de șapte ani din Petroșani care a dispărut de acasă în 1 noiembrie, când ar fi plecat din fața blocului împreună cu un bărbat, pentru a primi pomană de Ziua morților.

copilFoto: Hotnews

Poliția Română a anunțat, marți, că în 4 noiembrie Poliția Petroșani a fost sesizată de un tânăr de 26 de ani că fiica sa, Delia Dorobanțu, în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, în 1 noiembrie, împreună cu un bărbat de 44 de ani. Fetița ar fi plecat spre Cimitirul Central din Petroșani, pentru a primi alimente de pomană de Ziua morților. Tatăl fetiței le-a mai spus polițiștilor că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei.

Poliția face publice și semnalmentele fetiței: înălțime aproximativ 1,30-1,35 metri, ten deschis, corpolență astenică, păr blond, creț, faţă ovală, ochi albaștri. La momentul plecării de acasă, fetița era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz și cu glugă, bluză roz cu o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare avea role de culoare neagră. Fetița nu avea la ea bani, bijuterii sau telefon mobil.

Poliţiştii o caută pe fată, care a fost dată în urmărire naţională, iar cei care au informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să sune la 112.