Liviu Dragnea a declarat, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD, referitor la scandalul privind afacerile Tel Drum, că DNA nu are decât să investigheze cazul dacă documentele prezentate de Rise Project sunt reale. El a reafirmat că nu are nicio legătură cu valiza și cu Tel Drum.

Dragnea a venit cu doua valize la ParlamentFoto: captura Antena 3

”Deci eu nu știu decât ce au publicat colegii dvs. Există instituții abilitate cum este DNA care trebuie să investigheze (...) Eu nu am nicio legătură cu acea valiză”, a spus Dragnea.

CITEȘTE ȘI:Rise Project a publicat primul articol din ”documentele din valiză” / Soțul șefei CSM ar fi încasat 15.000 de lei de la TelDrum

Întrebat cum explică faptul că parchetul și marmura din casa lui au fost plătite de Tel Drum și faptul că această companie achită toate facuturile fiului său, Dragnea a susținut că nu știe nimic despre fiul său și că nimic din casa sa nu a fost achitat de Tel Drum.

”Dacă acele documente sunt reale, DNA trebuie să le investigheze. (...) Eu nu cred că aceste documente au plecat din DNA și au ajuns la Rise Project pentru că a apărut și această variantă,dar eu nu cred așa ceva. (...) Tel Drum nu mi-a plătit nimic din ceea ce s-a realizat într-o proprietate de-a mea. Nu am niciun majordom. Ce releveu? Am înțeles că acolo e vorba de schița unei clădiri foarte mari. Nu am așa ceva”, a mai comentat el.

Întrebat cum își explică faptul că între mailuri apare și cel al fiului său către Petre Pitiș de la Tel Drum în care îi cere să-l împrumute cu bani, Dragnea a răspuns ironic: Nu știu, eu nu am mailuri cu Pitiș. Dacă sunt mailuri între ei să fie sănătoși și să explice. Înseamnă că știa că eu nu-i dau”.

De asemenea, întrebat despre relația sa cu directorul general al Tel Drum, Petre Pitiș, Dragnea a susținut că nu s-a mai văzut cu acesta de mai mult de 15 ani. ”Cred că sunt mai mult de 15 ani de când nu m-am văzut cu Pitiș, de când era la consiliul județean Teleorman”, a declarat el.