O explozie s-a produs la intrarea în sediul serviciului secret rus FSB, o persoană fiind ucisă și alte trei rănite, potrivit presei locale care citează guvernatorul, transmite Reuters. Explozia s-a produs în sediul FSB din orașul Arkhangelsk, situat în partea de nord-vest a Rusiei.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE: Bărbatul care a detonat bomba, pierzându-și viața, este un adolescent în vârstă de 17 ani, din orașul Arkhangelsk. Incidentul este tratat de anchetatori ca act terorist, precizează Reuters.

Un bărbat ar fi venit cu o servietă la intrarea în sediul FSB, a precizat un purtător de cuvânt al comisiei anti-tero, citat de The Moscow Times.

"Potrivit informațiilor disponibile până la această oră, bărbatul a intrat în clădire și a scos din servietă un obiect neidentificat care i-a explodat în mână. În urma rănilor suferite, bărbatul a murit”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Trei angajați ai FSB au fost răniți în urma deflagrației. "Ancheta este în derulare urmând să fie identificat dispozitivul explozibil și consecințele acestui tragic incident”, a spus și guvernatorul Igor Orlov.

Clădirea FSB a fost evacuată.