Marți seară, în București, va avea loc ”Marșul chitarelor”, un eveniment în memoria victimelor din Colectiv organizat de Asociația GTG 3010. Marșul va avea loc începând cu ora 19.00, de la Piața Unirii spre locul unde a avut loc tragedia de acum 3 ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mesajul de pe pagina de Facebook a evenimentului:

”Muzica atinge coarda sensibilă a sufletului fiecărui om. Toți o avem. Poate nu este vizibilă, dar știm că există. Când sufletul se înalță ne ajutăm de coarde de chitare și vorbim cu ei. Atunci știm că toți cei 65 ne ascultă. La sfârșit de octombrie cântăm împreună.”

Programul de desfășurare al marșului, potrivit Brigăzii Rutiere:

- între orele 18.30 - 19.30, afluirea individuală și adunarea participanților în Parcul Unirii (trotuarul dinspre magazinul Unirea);

- între orele 19.30 - 20.30, deplasarea participanților pe traseul: Parcul Unirii (trotuarul dinspre magazinul Unirea), traversarea intersecției Bd. I.C. Brătianu cu Bd. Unirii, Pod Șerban Vodă, Splaiul Unirii, str. Bucur, Piața Bucur.

Pentru buna desfășurare a marșului comemorativ, traficul rutier va fi închis și reluat progresiv pe traseul de desfășurare al marșului, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul PMB și al Brigăzii Rutiere.