Mai mulți lideri județeni ai PSD au ținut să-i transmită mesaje cu urări lui Liviu Dragnea, care duminică împlinește 56 de ani, mesaje similare fiind postate și pe paginile unor organizații județene. Cu toate acestea, sunt și social-democrați care nu i-au transmis nimic, cel puțin nu în mod direct, cum e cazul deputatului Nicolae Bacalbașa care a spus că l-a sunat pe Dragnea și nu i-a pregătit un cadou, dar că el este ”mereu cu gândul bun”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, i-a transmis un mesaj personal liderului Liviu Dragnea,

”I-am spus că îi urez foarte multă sănătate, fericire și să ne auzim numai cu bine”, a spus Toader pentru MEDIAFAX.

Și președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, i-a scris un mesaj cu urări lui Liviu Dragnea: ”I-am spus să îi dea Dumnezeu sănătate, fericire, să rămână la fel de tare, să poată să ne conducă mulți ani de aici înainte, pentru că nu este chiar ușor”.

Deputatul Nicolae Bacalbașa a spus că nu l-a sunat pe Liviu Dragnea, dar că este alături de el.

„Eu sunt mereu cu gândul bun chiar în condițiile în care se duce o luptă nedemnă a justiției împotriva unui om și a unei doctrine, eu sunt alături atât de om, cât și de doctrină. Nu l-am sunat și nici nu i-am pregătit un cadou, eu sunt eficace prin urare, eu sunt mereu cu gândul bun”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul PSD Nicolae Bacalbașa.

Mesaje similare au fost postate și pe paginile de internet a unor organizații județene.

”Cu prilejul zilei de naștere a domnului președinte al PSD, Liviu Dragnea, Organizația PSD Mehedinți îi adresează cele mai calde urări de sănătate, bucurii și prosperitate, dorindu-i, totodată, să se bucure de multiple realizări în viața personală și profesională. Folosim acest prilej pentru a-i transmite înalta noastră considerație și de a-i adresa un călduros ”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD Mehedinți.

Un mesaj similar a fost postat și pe pagina organizației PSD Teleorman.

”La mulți ani, domnule președinte! La mulți ani, de-aici, de-acasă! Vă urăm mulți ani cu multă sănătate, multe bucurii și realizări atât în plan profesional, dar și personal! Vă dorim, și ne dorim, să nu ezitați nicio clipă, să nu cedați nicio secundă, niciun pas înapoi! Ba din contră, continuați așa cum vă știm(cum ne știm, de altfel)!Continuați să rămăneți același om vertical, corect și echilibrat; același teleormănean luptător; același român curajos și iubitor de țară!”, au scris social-democrații din Teleorman, județul din care provine Liviu Dragnea.

Citește și:

Dragnea, asaltat de ”urări” cu ocazia zilei de naștere. Ce glume fac internauții pe pagina de Facebook a liderului PSD