Un incendiu a izbucnit, vineri, la o navă bulgărescă aflată în Portul Constanţa, focul manifestându-se în sala motoarelor. Din cele 10 persoane aflate la bord în momentul izbucnirii flăcărilor, nouă au ieșit singure, iar una a fost evacuată. Cinci persoane au suferit atacuri de panică, transmite Mediafax.

Nave in Portul ConstantaFoto: Captura Ziua de Constanta

Pompierii constănțeni intervin pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la bordul un bordul unei nave-împingător. Împingătorul este sub pavilion Bulgaria.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de urgență „Dobrogea” al județului Constanța, focul se manifestă violent în sala motoare a împingătorului, iar pentru stingerea acestuia intervine Detașamentul Port cu trei autospeciale de stingere și două autospeciale de la serviciul privat.

Dintre cele 10 persoane aflate la bord, în momentul izbucnirii flăcărilor, nouă au ieșit singure, iar una a fost evacuată de pompierii sosiți la fața locului.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au informat că cinci persoane au suferit atacuri de panică.

La ora transmiterii acestei știri se intervine pentru localizarea și stingerea incendiului, urmând apoi să se stabilească pagubele și cauzele producerii acestuia.