Raportul ministrului Justiției, prezentat miercuri, este o insultă la adresa procurorului general, a declarat, la Digi24, jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu. În opinia sa, Tudorel Toader și-a bătut joc, practic, de „ireproșabilul” Augustin Lazăr.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Singura șansă a procurorului general Lazăr să nu fie revocat era să fie mort. Dacă era mort domnul Lazăr, atunci, într-adevăr, scăpa de revocare”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

„Domnul Lazăr are o vârstă, are o viață de muncă în spate, în care – așa cum arată arhivele, cum arată mapa lui profesională, documentele – a fost, practic, ireproșabil. Și să vină un ins din aceeași breaslă, este un jurist domnul Toader, să își bată joc de tine... Acest așa-zis raport este o lungă insultă la adresa acestui om, Augustin Lazăr. După o viață de om, vine un om din justiție și îl insultă în 20 de puncte. Putea acest domn Toader să producă 100 de puncte, fără niciun fel de problemă. În modul în care a generat, a bricolat, a manufacturat aceste așa-zise puncte acuzatorii, putea să facă 100”, a adăugat jurnalistul.

Citește restul articolului pe digi24.ro