Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis arestarea pentru 30 de zile a celor șapte protestatari acuzați că ar fi lovit jandarmii care au participat la mitingul din 10 august. Decizia vine după ce procurorii au făcut percheziții la domiciliul acestora și după ce i-au audiat.

HotNews.roFoto: Hotnews

„La data de 24.10.2018 în total șapte persoane au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți la Judecătoria Sectorului 1 București cu propunere de luare a măsurii preventive . Prin încheierea din data de 25.10.2018 a judecătorului de drepturi și libertăți a fost admisă propunerea procurorilor și s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a celor șapte persoane”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentații Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Decizia vine după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au efectuat, miercuri,percheziții la domiciliul celor șapte protestatari, suspectați că ar fi lovit jandarmii la mitingul din 10 august și după ce aceștia au fost audiați.