Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că nu există o listă cu miniștri remaniabili, așa cum s-a vehiculat în spațiul public, și că va anunța săptămâna viitoare cine va fi înlocuit din Guvern, urmând să fie făcută o evaluare politică și una a îndeplinirii programului de guvernare.

Guvernul DancilaFoto: gov.ro

"Vă asigur că nu e nicio listă făcută. Nu am luat acest lucru în calcul, decât după ce vom face evaluarea, acele măsuri despre care am vorbit la Congres și bineînțeles evaluarea din punct de vedere politic. Eu voi face o evaluarea legată de activitatea fiecărui ministru. Nu voi da nume. Am spus că voi spune luni", a declarat premierul Viorica Dăncilă, legat de remaniere.

Întrebată despre o posibilă remaniere a lui Tudorel Toader, Dăncilă a răspuns: "Am spus că nu am făcut o evaluare pe fiecare minister. Dar nu vreau să vorbesc despre nume. Nu este vorba de cât sunt eu mulțumită eu sau nemulțumită. Vorbim aici de o foaie de parcurs, de criteriile și sarcinile pe care le-au îndeplinit. La începutul săptămânii viitoare (Cex - nr)".

În spațiul public au apărut ca miniștri remaniabili Tudorel Toader, Dănuț Andrușcă, Paul Stănescu și Ștefan Viorel.