Un tânăr din Gorj a fost filmat în timp ce conducea mașina cu o mână, iar cu cealaltă își împingea bebelușul aflat într-un cărucior pe lângă mașină. Bărbatul a fost amendat cu 725 de lei de către polițiștii Serviciului Rutier din Gorj.

bebelus plimbat pe langa masinaFoto: Captura video

Imagini cu un bebeluș aflat în cărucior, împins de un șofer din Gorj, care conduce o mașină cu volan pe dreapta, au fost postate pe facebook. Șoferul este încurajat de pe marginea drumului de o femeie care pare a fi mama băiețelului, care este amuzată de situație.

La un moment dat, conducătorul auto se întâlnește cu doi localnici, iar unul dintre ei se așează pe capotă.

Între timp, filmarea a fost ștearsă.

Polițiștii l-au găsit pe bărbat și l-au amendat.

„La data de 23 octombrie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Gorj au identificat conducătorul autoturismului din materialul video prezentat în mass-media, un tânăr de 23 ani, din municipiul Tg.-Jiu, fiind sancționat contravențional, conform OUG 195/2002, cu amenda in cuantum de 725 lei, pentru efectuarea altor activități de natura a-i distrage atenția de la conducere”, au transmis reprezentanții IGPR, citați de Mediafax.

De asemenea, potrivit sursei citate, va fi informată și DGASPC Gorj, pentru efectuarea unor verificări privind creșterea copilului.