Câteva sute de manifestanți au protestat, duminică seara, în Piața Victoriei împotriva ordonanței date de Guvern în domeniul justiției și față de coaliția de la putere. Ei au scandat"Justiţie, nu corupţie", "Demisia" şi "PSD ciuma roşie"

Protest Piata Victoriei (foto arhiva)Foto: Hotnews

UPDATE 21.07Protestatarii au început să părăsească Piaţa Victoriei, duminică seara, după ce au scandat împotriva Executivului şi a partidului de guvernământ. (Agerpres)

UPDATE 20.06Aproximativ 200 de persoane protestează, duminică seara, în Piața Victoriei din Timișoara și în Piața Unirii din Cluj-Napoca, față de OUG privind legile justiției și față de decizia ÎCCJ de interzicere a protestelor spontane. (Mediafax)

UPDATE 19.24 Câteva sute de persoane protestează duminică seara în faţa clădirii guvernului, scandând "Justiţie, nu corupţie", "Demisia" şi "PSD ciuma roşie". Cei prezenţi în Piaţa Victoriei arborează steaguri ale României, UE, SUA, dar şi cu #rezist şi suflă în vuvuzele sau în fluiere. (Agerpres)

UPDATE 18.30 Doar câteva zeci de persoane manifestează în Piața Victoriei.

În jurul orei 16.00, în fața Guvernului era un singur protestatar:

Îndemnul la protest de pe pagina ”Mafia distruge DNA și subjugă Justitia. Trezim Romania!”:

”Tudorel Toader si servitorii juridici al infractorului Dragnea au produs o ordonanță care distruge independența Justitiei si blocheaza DNA. 57 de procurori tineri, incoruptibili, sunt indepartati. O generatie de noi magistrații este afectată de generatia Dragnea. Este, acum, mai mult ca oricand, nevoie de un semnal din partea tuturor oamenilor cinstiti: Nu cedam! Este nevoie de noi in strada pentru a arata ca nu il lasam pe Dragnea sa ne acapareze total țara. #NuCedam ”