Un polițist a folosit arma după ce un șofer a refuzat să oprească, mașina sa fiind urmărită de echipaj și blocată până la Șoseaua de Centură a Capitalei, relatează Mediafax. După ce șoferul a refuzat să coboare și a ambalat motorul făcând cercuri, agentul a tras cu arma, rănind un pasager din mașină.

PolitistiFoto: Facebook / Politia Romana

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au încercat să oprească, regulamentar, șoferul unui autoturism BMW, care se deplasa sâmbătă pe Șoseaua Olteniței din Capitală. Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, deoarece șoferul nu a oprit la semnal, echipajul a pornit în urmărirea mașinii până la Șoseaua de Centură din Capitală, unde au blocat-o.

Unul dintre polițiști a coborât din mașină și l-a somat pe șofer să coboare, care a refuzat, începând să ambaleze motorul și să facă cercuri. Potrivit sursei citate, polițistul a folosit arma din dotare și a tras un foc de avertisment și asupra mașinii. Șoferul a refuzat să se supună și a fugit de la fața locului. În mașină mai erau doi bărbați cu el.

„Ulterior, de pe raza județului Ilfov, a fost preluat și transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împușcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză”, mai arată Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri al Poliției și de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.