Fostul premier Sorin Grindeanu, actualul președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), a declarat, vineri, la Timișoara, că nu are un salariu de 10.000 de euro lunar, așa cum s-a vehiculat, ci de 8.000 de lei, transmite corespondentul Mediafax.

Sorin GrindeanuFoto: Hotnews

Sorin Grindeanu spune că venitul său este de 8.000 de lei, precizând, în glumă, că are probleme cu soția pe această temă.

“Am o chestiune personală sau două pe care vreau să le spun. Poate la voi am mai mult succes decât am la colegii voștri din București. Vă rog să mă ajutați să nu mai am probleme acasă. Fac un apel la voi și vă spun că de abia am reușit să o conving pe nevasta mea. Să știți că nu am 10.000 de euro salariu, salariul meu este de 8.000 de lei. Așa că toată istoria asta, acum dacă întrebi pe oricine și s-ar face un sondaj, cred că nouă din zece ar spune că Grindeanu are 10.000 de euro pe lună. Am făcut apelul ăsta pentru că sunteți mult mai apropiați de mine și să mă ajutați ca lună de lună, soția mea care este o cititoare de presă, să nu mai meargă pe anumite căi greșite, îmi pare rău că nu am venit cu fluturașul. Mi-aș dori, să ne înțelegem, să am un astfel de salariu, dar nu e cazul”, a declarat, presei, Sorin Grindeanu.

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost numit, în noiembrie 2017, în postul de președinte al ANCOM. Mandatul său expiră în anul 2023. La scurt timp, în spațiul public au apărut speculații cu privire la venitul lui Grindeanu și s-a vehiculat suma de 10.000 de euro.