Fiul lui Miron Cozma a intrat cu mașina într-un stâlp, într-o intersecție din Timișoara, în noaptea de marți spre miercuri, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Polițiștii au reușit să-l prindă și au stabilit că a condus sub influența alcoolului, scrie Mediafax.

Accidentul rutier a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, în intersecția din Piața Bălcescu din Timișoara, fiind provocat de Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma.

Potrivit polițiștilor timișeni, șoferul unei mașini a intrat într-un stâlp de iluminat public, aflat în intersecție, după ce a ratat o curbă și a pătruns pe spațiul verde. Imediat după ce a provocat accidentul, șoferul în vârstă de 37 de ani a fugit, dar a fost prins în scurt timp de polițiști pe o stradă din apropiere.

Bărbatul a fost verificat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Un bărbat a condus un autoturism în intersecția din Piața Bălcescu în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și a intrat într-un stâlp. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Timișoara în vederea recoltării probelor de sânge. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului”, a declarat, miercuri dimineața, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Aurora Voicilă.

Surse locale spun că accidentul a fost provocat de Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma.