Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică seara, după ce căruța în care se aflau a fost lovită de o mașină în localitatea Fântânele din județul Suceava. O fată de 12 ani este inconștientă, din cauza impactului, relatează Mediafax.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, în accidentul rutier au fost implicate un autoturism și o căruță.

“La fața locului intervine Detașamentul de Pompieri Suceava cu modulul SMURD și patru ambulanțe de la Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Din cei opt participanți la trafic, au nevoie de îngrijiri medicale medicale cinci persoane (trei adulți și doi copii, toate din atelajul hipo)”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată.

Cei cinci răniți, între care și doi copii de 12 și 16 ani, au fost transportați la spitalul din Suceava, cu politraumatisme, în starea cea mai gravă fiind o fată de 12 ani, găsită de personalul medical inconștientă.

Polițiștii Serviciului Rutier au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul și cine este vinovat.