O fetiță în vârstă de nouă ani și un bărbat, care mergea cu 180 de km pe oră și era în direct pe Facebook, au murit, vineri noapte, în urma unui accident petrecut pe drumul care leagă Timișoara de Moravița, în județul Timiș, în care au fost implicate două mașini și un tractor. Alte patru persoane au fost rănite.

Accident TimisFoto: Info Trafic Romania

UPDATEFratele fetiței care a murit, un băiețel de 3 ani, aflat în mașina în care a intrat tânărul care era live pe Facebook, are coloana ruptă

Accidentul rutier a avut loc vineri noaptea, între localitățile Jebel și Voiteg, pe drumul național 59, care leagă Timișoara de Moravița, în județul Timiș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, șoferul unui autoturism, care venea dinspre Timișoara, a lovit din spate un tractor și a ricoșat într-o mașină care circula regulamentar pe sensul opus de mers.

„Un barbat de 31 a condus un autoturism pe DN 59, dinspre Timisoara spre Jebel, iar la un moment dat a lovit din spate un tractor, dupa care a ricosat intr-un autoturism care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului, soferul a decedat, iar din autoturismul ce se deplasa din sens opus a decedat o fetita de 9 ani, iar alte 4 persoane, pasagere in acelasi autoturism, au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale”, au transmis pentruopiniatimisoarei.roreprezentantii IPJ Timiș.

În urma impactului puternic, șoferul mașinii care a lovit tractorul a murit, fiind proiectat prin parbriz peste zece metri, potrivit Mediafax.

Cu doar trei secunde înainte de accident, șoferul mașinii care a lovit din spate tractorul a intrat în direct pe Facebook, fiind filmat și bordul autoturismului, iar vitezometrul arăta peste 180 km/h.

La locul producerii acidentului au intervenit cinci ambulanțe și mai multe echipaje de poliție și pompieri. În cauză, polițiștii timișeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, pe drumul care leagă Timișoara de vama Moravița, peste două ore.