PSD-știi constănțeni au un tablou cu președintele partidului, Liviu Dragnea, pus la loc de cinste pe unul din pereții sediului organizației județene, sub care, atunci când este nevoie, se fotografiază liderii de la Constanța.

PSD ConstantaFoto: Facebook / Adi Barza

Secretarul general al PSD Constanța, Lucian Lungoci, a declarat pentru Mediafax că nu i se pare anormal ca într-un sediu de partid să fie pus un tablou cu președintele.

„Mie mi se pare normal, nu e nicio problemă. Care ar fi problema? Mie așa mi se pare, este părerea mea. Dacă altora nu li se pare așa, asta e, nu trebuie părerea lor să coincidă cu a mea. Nu cred că e vreun lucru rău și alții (alte partide - n.r.) ar putea să facă același lucru”, a spus Lucian Lungoci.

El a spus că tabloul liderului PSD se află acolo de mai multă vreme.

„Tabloul este de mult pus acolo, credeți că avem o dată exactă? De un an, de doi ani, nu e recent. Iar fotografia respectivă cred că e făcută prin vară, la o ședință, nu mai știu exact”, a explicat secretarul general al PSD Constanța.

”Cred că sunt mult mai multe teme mai importante de discutat cu presa. Nu m-a sunat unul să mă întrebe dacă suntem pregătiți de iarnă, dacă județul este pregătit să intervină, dacă avem tot ce ne trebuie, pentru că vine iarna”, a adăugat Lucian Lungoci, care este și șeful Regiei Autonome Județene de Drumuri şi Poduri din Constanța.