În funcția de președinte al Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC), cu rang de secretar de stat, a fost numită Cornelia Nagy, începând cu 8 octombrie, potrivit Deciziei prim-ministrului nr. 270/2018.

Propunerea de a o numi pe Nagy în această funcție a fost formulată de ministrul Finanțelor Publice, printr-o adresă trimisă premierului Viorica Dăncilă la data de 1 octombrie 2018, se mai scrie în documentul citat, potrivit Mediafax.

Anterior numirii, Nagy ocupa, temporar, prin detașare, funcția publică de secretar general al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, care era vacantă și care face parte din categoria înalților funcționari publici.

Cornelia Nagy este membru al Asociației Naționale a Specialiștilor în Achiziții, printre funcțiile anterioare fiind cea de responsabilul cu procesul de achiziții publice pentru Ministerul Finanțelor Publice și pentru unități subordonate ale acestuia, precum Autoritatea Națională a Vămilor, Agenția Națională de Administrare Fiscală etc.