Dezvoltatorii complexului rezidențial MetroCity Academiei au fost reținuți, miercuri, de către polițiștii Capitalei, după ce au pus în aplicare un mandat de arestare transmis de către autoritățile din Finlanda. Este vorba despre doi cetățeni români de origine turcă și sunt acuzați de furt, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Polițiștii Capitalei au reținut, în urma mandatelor de arestare transmise de autoritățile din Finlanda, doi cetățeni români de origine turcă, aceștia fiind acuzați de furt.

„Cei doi bărbați au fost depistați pe raza municipiului București și urmează a fi prezentați Parchetulului de pe lângă Curtea de Apel București în vederea dispunerii măsurilor legale cu privire la extrădare”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre dezvoltatorii complexului rezidențial MetroCity Academiei, Halit şi Gursel Ozturkmen. Acest complex a presupus o investiție de 10 milioane de euro pentru un dezvoltarea a 230 de apartamente în zona Academiei Militare.