Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, marți, că își va spune părerea despre rezultatul referendumului în Comitetului Executiv al PSD. Întrebată dacă este mulțumită de rezultat, Firea a precizat că „poporul are întodeauna dreptate”, scrie Mediafax.

Gabriela FireaFoto: Agerpres

„Vom realiza o analiză în cadrul forului cel mai înalt, adică în Comitetul Executiv, unde îmi voi spune punctul de vedere. Cu siguranță se vor trage niște concluzii și se vor lua niște măsuri, așa este și statutar și democratic (...) Voi lua cuvântul în cadrul Cex. Nu aș vrea să anticipez cele ce voi afirma în cadrul acestei întâlniri, pentru că știți că au fost discuții despre faptul că mai întâi orice opinie trebuie exprimată într-un cadru statutar”, a declarat, marți, primarul general, Gabriela Firea.

Întrebată dacă este mulțumită de rezultatul referendumului, Firea a răspus: „Poporul are întodeauna dreptate”.

De asemena, Gabriela Firea a fost întrebată dacă au devenit românii mai toleranți, iar edilul a afirmat că „este bine să nu ne întoarcem cu 20-30 de ani în spate”.

„Cred că da (au devenit românii mai toleranți – n.r.), și ar trebui să fim mai toleranți, mai înțelepți și să avem viziune și să considerăm că lumea se civilizează, și nu ne întoarcem cu 20-30 de ani în spate”, a mai declarat Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a anunțat, anterior referendumului, că va vota "DA".