Reprezentanții Tribunalului București precizează că se derulează, în prezent, cercetări cu privire la cauzele și împrejurările în care, joi, un bărbat a căzut de la etajul patru al instituției. Acesta nu a putut fi salvat de medici, transmite Mediafax.

”Văzând interesul mass media, pentru corecta informare a opiniei publice, conducerea Tribunalului București confirmă faptul că în prezent se desfășoară cercetări cu privire la cauzele și împrejurările în care a intervenit decesul unei persoane aflată în sediul instanței. Întrucât este în curs de desfășurare o anchetă penală, nu pot fi furnizate alte informații”, se arată într-un comunicat de presă al Tribunalului București.

Precizările vin după ce un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani a căzut joi de la etajul 4 al Tribunalului București și nu a mai putut fi salvat de către medici. Bărbatul a fost resuscitat de către echipajele de medici sosite la fața locului, însă fără succes. Potrivit unor informații Digi24, bărbatul era inculpat într-un dosar și a primit o decizie nefavorabilă, fiind acuzat de distrugere, loviri și alte violențe.