Liderul PMP, Eugen Tomac, a scris miercuri peFacebookcă premierul Viorica Dăncilă a ”mințit cu nerușinare” atunci când a spus în Parlamentul European că „milioane de români s-au aflat sub ascultare”. De asemenea, potrivit acestuia, Dăncilă și-a afirmat ticăloșia prin „afirmația că Jandarmeria a procedat corect în intervenția de la protestul din 10 august, subliniind că s-a făcut de râs în fața întregii Europe.

Eugen TomacFoto: cdep.ro

”Prin discursul ținut în Parlamentul European, Viorica Dăncilă s-a făcut încă o dată de râs, de data aceasta în fața întregii Europe.

S-a comportat ca o persoană isterică, deformând realitatea, prezentând cu bună știință informații false doar pentru a-l salva pe Liviu Dragnea.

A mințit cu nerușinare că milioane de români s-au aflat sub ascultare. Mai avea puțin și susținea că serviciile i-au ascultat și pe Manfred Weber și Frank Timmermans, la un loc cu întreaga Europă”, a scris Tomac pe Facebook.

Potrivit aestuia, premierul și-a dovedit ticăloșia ”uitând să pomenească de cele peste 500 de plângeri penale ale persoanelor gazate și bătute la ordinul politic al PSD”

”Viorica Dăncilă și-a dovedit ticăloșia prin afirmația că Jandarmeria a procedat corect în intervenția de la protestul din 10 august, uitând să pomenească de cele peste 500 de plângeri penale ale persoanelor gazate și bătute la ordinul politic al PSD. Este încă o minciună care arată cât de mic poate fi un Prim-ministru de carton, păpușat individ fără scrupule și disperat că va plăti pentru toate fărădelegile comise”, a adăugat Tomac.

”PSD a distrus orice șansă a României de a scăpa de MCV și de a intra în Schengen încă de la suspendarea Președintelui Băsescu în 2012. Prin acțiunile sale de acum, inclusiv prin discursul isteric al Vioricăi Dăncilă, este continuată strategia de șubrezire a statului și a imaginii României în Europa. România are nevoie de un Premier care să-i apere interesele cu argumente și să promoveze mai mult integrarea în Uniunea Europeană, nu să defileze cu un discurs scris la ceas de seară de Vâlcov și Dragnea”, a încheiat liderul PMP.