Cadavrul unei femei, aflat în stare de putrefacție, a fost găsit în curtea unei unități militare din județul Timiș, o anchetă a Parchetului Militar Timișoara fiind deschisă în acest caz, transmite corespondentul Mediafax.

Cadavrul a fost descoperit, luni după-amiază, de către unul dintre angajații unității militare aflată pe str. Timișoara, din orașul timișean Lugoj, în curtea instituției, în vegetație.

Imediat, polițiști și procurori din cadrul Parchetului Militar Timișoara s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate, au constatat că este vorba de cadavrul unei femei care se afla în stare avansată de putrefacție.

În cadrul anchetei deschise de procurorii militari, au fost solicitate polițiștilor timișeni informații cu privire la persoanele dispărute din orașul Lugoj, în ultima perioadă, și cred că trupul găsit în curtea unității militare aparține unei femei de 75 de ani. Aceasta a fost dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Urmează ca medicii legiști să efectueze necropia, pentru a stabili cu exactitate cauza morții. De asemenea, procurorii militari încearcă să afle cum a ajuns femeia în curtea unității militare, instituția fiind permanent sub pază.