Un bărbat în vârstă de 39 de ani, cunoscut în lumea interlopă din Arad, a fost împușcat, luni, în picior, pe o stradă din oraș de către persoane necunoscute, polițiștii deschizând un dosar penal pentru tentativă de omor, deținere și uz de armă letală fără drept, transmite corespondentul Mediafax.

PolitistiFoto: Facebook / Politia Romana

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, un dosar penal pentru tentativă de omor, deținere și uz de armă letală fără drept a fost deschis, luni, după ce asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani s-au tras focuri de armă pe stradă.

Incidentul a avut loc, luni dimineața, la intersecția străzilor Podului cu Vadului, din orașul Arad.

“În jurul orei 04.30, polițiștii arădeni au fost sesizați prin apel telefonic la 112 despre faptul că pe raza municipiului Arad, un bărbat de 39 de ani din Horia ar fi fost agresat prin împușcare de către persoane necunoscute”, a arătat IPJ Arad.

Bărbatul, care este cunoscut în lumea interlopă din Arad, a fost împușcat în zona picioarelor, fiind transportat la Spitalul Județean Arad pentru îngrijiri medicale, iar apoi internat pe Secția de Chirurgie, unde urmează să fie supus unei operații.

“Se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, în vederea identificării celor care se fac vinovați de comiterea faptei”, a mai informat IPJ Arad.