Cel puțin patru persoane, inclusiv trei turiști români, au decedat în urma unui accident rutier produs pe o șosea din zona localității Kemer, în sud-vestul Turciei, informează presa locală, citată de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 12.26 Trei persoane, doi soți și fiica lor, sunt turiștii români care au murit, în urma accidentului. Potrivit unor surse apropiate familiei, aceștia se aflau în concediu în Antalya, iar accidentul s-a produs pe drumul de la aeroport spre un hotel din Kemer. Familia Ilieș, care a murit în accident, era foarte cunoscută în Blaj, fiica celor doi soți, Andreea, candidând, în 2016, la alegerile locale pentru funcția de primar, însă fără succes. Soțul ei a fost și el implicat în accident, acesta fiind grav rănit.

Șoferul unui microbuz, la bordul căruia se aflau patru turiști români, a pierdut controlul vechiului și a ieșit de pe carosabil, intrând într-un copac de pe marginea șoselei. Poliția nu a stabilit încă cu exactitate cauza producerii incidentului, care a avut loc duminică după-amiază, informează agenția Demirören Haber Ajansı (DHA).

Trei români, membri ai aceleiași familii, au decedat la locul accidentului, iar un ghid turistic de origine din Rusia a murit ulterior în urma rănilor suferite.

Un alt român și șoferul microbuzului și un alt ghid au fost și ei răniți.