Trei persoane au murit și cinci au fost rănite, duminică, într-un accident petrecut pe DN2, în judeţul Vrancea, după ce două mașini s-au ciocnit. În urmă cu numai o săptămână, tot pe DN2 din județul Vrancea, patru persoane, între care un copil, au murit și alte două au fost rănite grav, relatează Mediafax.

Potrivit Poliţiei Vrancea, circulaţia rutieră este blocată la această oră pe DN2, la ieșire din municipiul Adjud către Domnești, unde s-a produs o coliziune între două autoturisme.

Impactul s-a soldat cu decesul a trei persoane.

”Conform primelor date, din păcate, trei persoane nu prezintă semne vitale”, arată reprezentanții Poliției Vrancea.

Cauza probabilă a accidentului este pătrunderea pe contrasens a uneia din cele două mașini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, în cele două mașini se aflau în total opt persoane. Trei persoane au murit. Celelate cinci persoane implicate au fost rănite, două fiind în stare gravă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 2 între localităţile Domneşti – Târg şi Adjud, judeţul Vrancea, din cauza accidentului.

În urmă cu numai o săptămână, tot pe DN2, în comuna Garoafa din județul Vrancea, patru persoane, între care un copil, au murit și alte două au fost rănite grav.