Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, declară că unii invitați din străinătate ai nepotului Regelui Mihai au crezut că România este o țară bananieră. ”Foarte mulți erau surprinși de cum arată Sinaia, de cum arată România, se așteptau la cu totul altceva”, a spus Oprea, scrie Mediafax.

Vlad OpreaFoto: Primaria Sinaia

Întrebat, duminică, la nunta nepotului Regelui Mihai, dacă a pregătit vreun moment special pentru invitații din străinătate, Vlad Oprea a răspuns că a participat, sâmbătă seara, la o recepție pe care a oferit-o principele, la care au participat invitații din străinătate.

”Am cunoscut oameni din Marea Britanie, din Olanda, chiar și din Australia. Foarte mulți erau surprinși de cum arată Sinaia, de cum arată România, se așteptau la cu totul altceva, la o țară sălbatică, la o țară bananieră. Iată că lucrurile sunt total diferite. Chiar așa mi-au spus. Unii dintre ei au fost pentru prima oară în Sinaia și nu credeau că suntem în Europa decât cu numele”, a declarat primarul din Sinaia.

Potrivit edilului, invitații din străinătate ai nepotului Regelui Mihai au în program o vizită la Castelul Peleș, la muzeul orașului Sinaia și a domeniului schiabil.